Contour Design lisäsi uuden tyylikkään näppäimistön Ultimate Workstation -konseptiinsa.

Contour Design, Inc., on ergonomisten tietokonetarvikkeiden maailmanlaajuisesti johtava suunnittelija ja valmistaja. Nyt esittelemme Balance Keyboard -näppäimistön, joka yhdessä RollerMouse Red -hiiren ja ArmSupport Red -kyynärvarsituen kanssa muodostaa Ultimate Workstationin.

Balance Keyboard on tilaa säästävä, tyylikkäästi suunniteltu sekä kovaa ja jatkuvaa käyttöä kestävä näppäimistö. Sen näppäimet toimivat kevyesti ja tarkasti, mikä sopii hyvin nopeaan kirjoittamiseen. Näppäimistön säätömahdollisuudet ovat hyvät, joten voit valita juuri itsellesi sopivan työskentelykulman – pois päin kallistuvan ja luonnollista ranteiden asentoa myötäilevän kulman, tasaisen asennon tai itseesi päin kallistuvan kulman. Fn-näppäimen painalluksella koko toimintonäppäinrivi (F1–F12) voidaan siirtää vaihtoehtoisiin asetuksiin, joten näppäimistössä on helppo vaihdella esiasetettujen näppäinkomentojen ja ohjelmakohtaisten pikakomentojen välillä.

Contour Design on kuunnellut asiakkaiden toiveita ja suunnitellut uuden virtaviivaisen Balance Keyboard -näppäimistön siten, että se toimii saumattomasti yhdessä RollerMouse Red- ja RollerMouse Free2 -hiirien kanssa. Tuotteet täydentävät toisiaan sekä ulkonäöltään että toiminnoiltaan ja muodostavat yhdessä integroidun kokonaisuuden. Kun lisäät työpöydälle vielä ArmSupport Red -kyynärvarsituen, huomaat pian, miksi kutsumme tätä kokonaisuutta nimellä Ultimate Workstation.

Ultimate Workstation

Ultimate Workstation tehostaa tuottavuutta pitämällä kädet lähellä näppäimistöä ihanteellisella työskentelyalueella. Optimoitu työpöytä pienentää lisäksi vammojen riskiä vähentämällä niska-hartiaseudun, kyynärvarsien ja ranteiden kuormitusta. Balance Keyboard -näppäimistön eteen asetettu RollerMouse Red hoitaa kaikki perinteisen hiiren tehtävät. Sen sijainti keskellä kuitenkin helpottaa siirtymistä näppäimistön ja hiiren välillä, jolloin työnteko ei katkea. Kun käytät ArmSupport Red -kyynärvarsitukea yhdessä RollerMouse Red -hiiren kanssa, saat lisätukea ylävartalolle. Tämä on ihanteellinen työvälineyhdistelmä seisomatyöpisteille. Yhteensopivana kokoonpanona Balance Keyboard -näppäimistö, RollerMouse Red -hiiri ja ArmSupport Red -kyynärvarsituki vievät tuottavuuden täysin uudelle tasolle.

Tiedustelut Balance Keyboard -näppäimistöstä – napsauta tästä.

 

Jaa tämä julkaisu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
Close Menu