Ergonomiset tuotteet

Ergonomisten työvälineiden, kuten ergonomisen hiiren, käyttäminen kannattaa. Se on terveyden kannalta hyvä valinta, sillä se parantaa työasentoa ja lisää työskentelymukavuutta. Samaan aikaan se lievittää tavallisen tietokonehiiren käytöstä aiheutuneita kipuja ja vaivoja.
ergonomia

Vähennä kipuja, ehkäise rasitusvammoja ja tehosta työntekoa

Ergonomisen hiiren avulla voit ehkäistä ja vähentää kipuja ja rasitusvammoja. Ergonominen hiiri on siis hyvä valinta, vaikka et vielä kärsisi hiirenkäytöstä johtuvista kivuista. Näin sinulla on pienempi riski kehittää vakavia rasitusvammoja, kuten rannekanavaoireyhtymää, napsusormea, tenniskyynärpäätä tai muita vaivoja, jotka aiheutuvat toistuvista napsautuksista ja yksipuolisesta toistotyöstä. Näin vältät sairauspoissaolot ja kalliit hieronta- ja fysioterapiakulut.

Voit lukea lisää eri rasitusvammoista täältä

ergonomia

Ehkäise sairauspoissaoloja työpaikalla

Hyödyt ovat suuret myös työnantajan kannalta. Sairauspoissaolot tulevat nimittäin kalliiksi. Tutkimuksen* mukaan viikon sairauspoissaolo maksaa yrityksille yli 1 350 euroa – se tekee noin 270 euroa päivässä. Summa muodostuu tuotannon menetyksistä ja nousseista kuluista. Terveyttä edistävät ja vammoja ehkäisevät ergonomiset tuotteet voivat ehkäistä monia yrityksen sairauspoissaoloja. Ergonomiaan panostaminen kannattaa siis ehdottomasti myös taloudellisesti. Ergonominen hiiri lisävarusteineen maksaa suunnilleen saman verran tai jopa vähemmän kuin yksi sairauspoissaolopäivä.

Voit lukea lisää sairauspoissaolojen ennaltaehkäisystä tästä linkistä

* SINTEF-raportti / NHO

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse tai Unimouse.