Ergonomian kolme tähteä

#BalanceKeyboard #BalanceKeyboardWristRest #Unimouse

Contour Designin tuotteet on kehitetty sinua ja työskentelytapaasi varten – ei toisin päin. Se tarkoittaa, että ergonomiset tuotteemme ovat säädettävissä ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kolme ergonomista tähtituotettamme ovat: Balance Keyboard -näppäimistö, Balance Keyboard -rannetuki sekä Unimouse. Näiden kolmen tuotteen säädettävyys, tuki ja käyttömukavuus takaavat yhdessä vaikuttavan ergonomisen käyttökokemuksen.

Kenelle tuotteemme sopivat?

Tuotteemme sopivat sinulle, mikäli haluat parantaa työskentelyasentoasi ja vaihtaa perinteisen hiiren terveellisempiin vaihtoehtoihin. Kolme ergonomista tähtituotettamme tarjoavat merkittävästi mukavampaa työskentelyä riippumatta siitä, pitääkö työsi sisällään tavallista toimistotyötä Wordeineen ja Exceleineen vai luovempaa Adobe- tai CAD-työskentelyä.

Balance Keyboard -näppäimistö

Balance Keyboard varmistaa hyvän työskentelyasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen. Näppäimistön kallistuskulma on säädettävissä, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan asennon. Lisäksi Balance Keyboard tarjoaa kompaktista koostaan huolimatta samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön.

Lue lisää Balance Keyboard -näppäimistöstä täällä

Balance Keyboard Wrist Rest -rannetuki

Tämä rannetuki on suunniteltu erityisesti Balance Keyboard -näppäimistöä varten ja on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka suosivat RollerMousen kaltaisen keskitetyn hiiren sijaan yhden käden hiirtä. Rannetuki sijoitetaan näppäimistön eteen, jolloin se tarjoaa käsille ja ranteille mukavuutta ja tukea ja parantaa työasennon ergonomisuutta.

Lue lisää Balance Keyboard -rannetuesta täällä

Unimouse-hiiri

Unimouse on yhtä kuin vaihtelu. Unimouse on palkittu tietokonehiiremme, jonka säädettävän muotoilun ansiosta voit helposti säätää hiiren kallistuskulmaa ja peukalotukea juuri sinulle sopivaksi ja juuri sinulle sopivalla hetkellä. Hiiren kallistuskulmaksi voidaan säätää 35–70 astetta, ja myös peukalotuki on säädettävissä kaikkiin suuntiin. Tämä vähentää peukalon tyvinivelen painetta, kipuja ja rasitusvammoja. Unimouse-hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja miellyttävä vierityspyörä, joka antaa luovuudellesi siivet. Unimouse on saatavilla sekä oikealle että vasemmalle kädelle.

Tutustu Unimouseen tarkemmin täällä

Close Menu