Contour Design on ergonomisten tietokonehiirten, kuten RollerMousen, Unimousen ja Contour Mousen tutkimuksen, kehityksen ja muotoilun markkinajohtaja. Ja tänä vuonna voimme juhlia 25. vuosipäiväämme.

Contour 25. vuosipäivä

Contour Design on ergonomisten tietokonehiirten, kuten RollerMousen, Unimousen ja Contour Mousen tutkimuksen, kehityksen ja muotoilun markkinajohtaja. Ja tänä vuonna voimme juhlia 25. vuosipäiväämme.

Keitä me olemme?

Contour Design tarjoaa mullistavia tuotteita, joiden avulla tietokoneita käytetään turvallisesti ilman fyysisen kivun tai loukkaantumisen vaaraa. Yhdistämme ihmisten väliset eroavaisuudet, käyttäytymisen ja tavat laadukkaaseen muotoiluun. Ergonomiaa ei saavuteta yhden ratkaisun tuloksena vaan siten, että laadukkaat ja suorituskykyiset laitteet, vaihtelu, joustavuus ja kunnolliset tavat yhdistetään toisiinsa. Tuotteemme ovat erittäin ergonomisia. Ne kannustavat hakemaan vaihtelua ja parantamaan tapoja.

Toistuvista liikkeistä aiheutuvat vammat, hiirikäsi ja muut hiiren aiheuttamat vammat voidaan välttää oikeilla välineillä, tietoisuudella ja ehkäisemällä vammat ennalta. Contour Designin tuotteita ei ole kehitetty pelkästään lievittämään kipua vaan myös estämään se.

Tuotekehitys

Contour Design Inc.:in perusti Steve Wang vuonna 1995. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa New Hampshiren Windhamissä, missä johdetaan tuotekehitystä ja Pohjois-Amerikan päivittäistä toimintaa.

Contour on ollut markkinoiden johtava toimija jo ensimmäisen ergonomisen hiirensä lanseerauksesta lähtien. Palkittu ergonominen tietokonehiiremme RollerMouse Red on tulosta vuosien määrätietoisesta tutkimuksesta, kehityksestä ja muotoilusta. Olemme vuosien saatossa muuttaneet käsityksen ergonomisista hiiristä. Enää ne eivät ole vain harvojen ja valittujen työvälineitä, vaan kaikkien niiden saatavilla, jotka haluavat ehkäistä tietokoneella työskentelyn aiheuttamia vammoja. Ergonomisen hiiren hankkimisessa ei enää siis ole kysymys vain oireiden lievittämisestä, vaan siitä, että käyttäjät haluavat tehdä töitä tuottavammin ja tehokkaammin. Tämän vuoksi Contour Design on kehittänyt useita ergonomisia hiiriä, jotka sopivat useimpien työpisteiden tarkoituksiin.
Lue lisää yrityksemme historiasta

Sijaintimme

Contour Design Nordic myy ja markkinoi Contourin tuotteita Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Isossa-Britanniassa. Pääkonttorimme sijaitsee Ballerupissa Tanskassa. Lisäksi Contour Design Nordic tekee yhteistyötä ergonomisten toimistotuotteiden jakelijoiden ja jälleenmyyjien kanssa muun muassa Saksassa, Ranskassa, Alankomaissa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Tutustu tiimiimme täällä

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom