Historiamme – Keksinnöstä markkinajohtajaksi
Contour logo
1995

Contour Design Inc. perustetaan Yhdysvalloissa New Hampshiren Windhamissa

Contour Design esittelee Perfit Mouse -hiiren. Se on suunniteltu eri kokoisia käsiä varten, ja sen tarkoitus on estää toistuvista liikkeistä aiheutuvia vammoja ja karpaalikanavaoireyhtymää.
2001

RollerMouse julkaistaan

Contour Design esittelee RollerMousen. Tämä mullistava ergonominen hiiri asetetaan käyttäjän ja näppäimistön väliin. Sen ohjaustanko ja optinen tunnistin toimivat tarkasti ja ennakoitavasti.

Contour Design lanseeraa ShuttlePro-multimediatyökalun. Sen jog/shuttle-toiminnot ja räätälöitävät pikanäppäinyhdistelmät helpottavat tietokonetyöskentelyn sujuvuutta etenkin videon-, äänen- ja kuvankäsittelyssä.

2006

RollerMousen myynti ylittää 250.000 kappaletta

Eri puolilla maailmaa on myyty jo yli 250 000 RollerMouse-tuotetta.
2009

RollerMousen myynti ylittää 500.000 kappaletta

Contour Design ryhtyy uudistamaan logoaan ja graafista ilmettään.
Yli 500 000 RollerMousea on myyty.

2012

RollerMouse Red julkaistaan

Contour Design lanseerasi RollerMouse Redin. Se on kaikkein monipuolisin RollerMouse, jossa uuden teknologian mukaisesti ohjaustangon liikkeitä ohjataan putken sisältä käsin.
2016

Balance Keyboard lanseerataan

Contour lanseeraa ensimmäisen näppäimistönsä. Se on langaton ja suunniteltu erityisesti RollerMouse Redin ja RollerMouse Freen yhteyteen.
2017

Unimouse lanseerataan

Contour Design julkaisee Unimousen. Se on säädettävä yhden käden hiiri, jonka kallistuskulmaa voi säätää portaattomasti 35–70 asteeseen. Unimouse tarjoaa vaihtelua ja tukea, ja se on säädettävissä kaikenkokoisille käsille sopivaksi.

Contour Design avaa Kiinaan ensimmäisen oman tuotantolaitoksensa. Tuotteista esitellään vaiheittain uudet versiot

2020

25. vuosipäivä

Contour Design juhlii 25. vuosipäiväänsä. 25 vuoden aikana alallamme, olemme luoneet valikoiman ergonomisia tuotteita, jotka voivat auttaa toimistotyöntekijöitä nauttimaan enemmän työskentelystä vähentämällä kipuja ja epämukavuuksia, jotka liittyvät tietokoneiden ja hiirien käyttöön useita tunteja päivässä.
1997

Perfit Mouse äänestetään parhaaksi ergonomiseksi hiireksi

Contour Designin Perfit Mouse valitaan kansainvälisen ergonomialiiton 13. triennaalissa parhaaksi ergonomiatuotteeksi. Äänestykseen osallistuu yli 3000 ergonomia-asiantuntijaa kaikkialta maailmasta.
2003

RollerMousen myynti ylittää 100.000 kappaletta

RollerMousen myynti ylittää 100 000 kappaletta. Contour lanseeraa ShuttlePro v2:n ja ShuttleXpressin.
2005

RollerMouse Pro julkaistaan

Contour Design esittelee RollerMouse Pron eli toisen version asemansa vakiinnuttaneesta RollerMouse -konseptista.
2008

RollerMouse Free julkaistaan

Contour Design esittelee RollerMouse Freen eli kolmannen RollerMouse-version. Sen täysin avoin ohjaustanko lisää vaihtelun mahdollisuuksia.
2010

RollerMousen toinen sukupolvi lanseerataan

Kaikki RollerMouse-tuotteet uudistetaan. Kaikkien toisen sukupolven tuotteiden nimien loppuun tulee numero 2.
2013

RollerMouse voittaa Red Dot -palkinno

RollerMouse Red saa himoitun Red Dot -palkinnon.
2015

Ensimmäinen kyynärvarsituki lanseerataan

Contour lanseeraa ensimmäisen kyynärvarsitukensa. Kyynärvarsituki on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi RollerMouse Redin.
2018

Unimouse voittaa Red Dot -palkinnon

Unimouse palkitaan Red Dot -palkinnolla.

RollerMousea on nyt myyty yli 1 miljoonaa kappaletta.

2019

Balance Keyboardin rannetuki lanseerataan

Contour lanseeraa rannetuen Balance Keyboardiin. Rannetuki takaa ergonomisemman työskentelyasennon sekä mukavuutta ja tukea käsille ja ranteille.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom