Lue käyttäjien arvioita

Käyttäjien arviot ovat meille tärkeitä. Käyttäjät ovat tuotteidemme todellisia asiantuntijoita, ja heidän arvioidensa avulla voimme parantaa tuotteitamme. Tällä sivulla voit lukea tuotteidemme käyttäjäarvioita.

RollerMouse

Graham Windram

Consultant and trainer

UKHSE Training

Työskentelen työterveys- ja turvallisuuspäällikkönä. Kiireisessä toimistotyössä pitkät työrupeamat tietokoneen ääressä aiheuttavat joskus kipua ja särkyä.

Minulla diagnosoitiin edellisessä työpaikassani työperäinen yläraajavamma, joten siirryin työskentelemään työterveyteen ja turvallisuuteen liittyvien tehtävien parissa. Siksi haluan varmistaa, että henkilöstön pienet jomotukset eivät pahene yläraajavammoiksi.

Luotan RollerMouseen täydellisesti. Suosittelen sitä mielelläni kaikille tietokonetta toimistoissa käyttäville. Se on tehokas ratkaisu.

RollerMouse Pro2

Rupert Willard

Executive Director

US Investment Bank

Contour Designin RollerMouse Pro2 ohjaa osoitinta nopeasti ja tarkasti yhdessä tai useassa näytössä tai sovelluksessa, kun esimerkiksi valikoissa tarvitaan pieniä liikkeitä. Painikkeet on sijoitettu oikeisiin paikkoihin. Vierityspyörä auttaa liikkumaan helposti pitkässä asiakirjassa. Erinomainen ja vankkatekoinen. Suosittelen RollerMouse Pro2:ta.

RollerMouse Pro2

Susan D.

Johdon avustaja

Voin ohjata osoitinta molemmilla käsillä. Oikea käteni ja käsivarteni toimivat huonosti. RollerMouse antoi mahdollisuuden selviytyä työtehtävistä käyttämällä vasenta kättä. Minulla on diagnosoitu Parkinsonin tauti. Lääkitykseni on nyt kunnossa, joten oikea puoleni toimii paljon paremmin. Opettelin käyttämään hiiritoimintoja vasemmalla kädellä, joten voin ottaa sen käyttöön, kun oikea puoleni väsyy.

RollerMouse

Terry B.

Korvauskäsittelijä

…RollerMouse on yksi merkittävimmistä tietokonealan keksinnöistä… Kun ryhdyin käyttämään RollerMousea, olkapääongelmani on parantunut. En enää palaa käyttämään perinteistä hiirtä!

Haluatko kertoa oman arviosi?

Kuulisimme mielellämme mielipiteesi tuotteistamme. Jaa kokemuksesi muiden kanssa täyttämällä alla oleva lomake.