Ergonominen työpiste

Kokeile ergonomisia ratkaisujamme auttamaan sinua työskentelemään paremmin.

Kiinteä työpiste

Contour Designin tuotteet on kehitetty sinua ja työskentelytapaasi varten – ei toisin päin. Se tarkoittaa, että ergonomiset tuotteemme ovat säädettävissä ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kaikki ergonomiset ratkaisumme ovat säädettävissä ja tarjoavat tukea ja mukavuutta – saat siis ergonomisen kokemuksen riippumatta siitä, työskenteletkö mieluummin yhden käden hiirellä vai keskitetyllä hiirellä.

Kenelle ergonomiset ratkaisumme sopivat?

Tuotteemme sopivat juuri sinulle, mikäli haluat parantaa työskentelyasentoasi ja vaihtaa perinteiset ratkaisut terveellisempiin vaihtoehtoihin. Ergonomiset ratkaisumme tarjoavat merkittävästi mukavampaa työskentelyä riippumatta siitä, pitääkö työsi sisällään tavallista toimistotyötä Wordeineen ja Exceleineen vai luovempaa Adobe- tai CAD-työskentelyä.

Jos työskentelet etänä ilman kiinteää työpistettä, tutustu mukana kulkeviin ratkaisuihimme

Yhden käden hiiren ratkaisu:

Ergonominen työpiste - Balance Keyboard

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

Unimouse on yhtä kuin vaihtelu. Unimouse on palkittu tietokonehiiremme, jonka säädettävän muotoilun ansiosta voit helposti säätää hiiren kallistuskulmaa ja peukalotukea juuri sinulle sopivaksi ja juuri sinulle sopivalla hetkellä. Tämä vähentää peukalon tyvinivelen painetta, kipuja ja rasitusvammoja. Unimouse-hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja miellyttävä vierityspyörä, joka antaa luovuudellesi siivet. Unimouse on saatavilla sekä oikealle että vasemmalle kädelle.

Balance Keyboard -näppäimistö ja -rannetuki vähentävät ranteen, käsien ja sormien kuormitusta ja varmistavat hyvän työskentelyasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen. Näppäimistön kallistuskulma on säädettävissä, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan asennon. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Rannetuki on suunniteltu erityisesti Balance Keyboard -näppäimistöä varten ja on ihanteellinen valinta käyttäjille, jotka suosivat yhden käden hiirtä.

Keskitetyn hiiren ratkaisu:

Ergonominen työpiste RollerMouse avulla

RollerMouse Red plus – Balance Keyboard

Äärimmäisen ergonominen työpiste! RollerMouse Red plus sopii juuri sinulle, jos vietät suurimman osan työpäivästä yhden tai useamman näytön äärellä. Keskitetty hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen. Kädet pysyvät koko ajan vartalon etupuolella ja hiirtä ohjataan pienin, kevyin liikkein, mikä säästää niskaa, hartioita, kyynärpäitä ja ranteita. Hiiren ohjaaminen molemmilla käsillä tuo työasentoon vaihtelua ja tekee työskentelystä tarkempaa. Voit myös räätälöidä RollerMouse Redin juuri sinulle sopivaksi ohjelmoimalla painikkeet uudelleen, säätämällä napsautusäänen voimakkuutta ja osoittimen nopeutta sekä yhdistämällä hiireen erilaisia ranne- ja kyynärtukia.

Balance Keyboard sopii myös tähän ratkaisuun. Se on ergonominen näppäimistö, jonka jalkoja ja kallistuskulmaa voidaan säätää kolmeen eri asentoon: negatiiviseksi, neutraaliksi ja positiiviseksi. Negatiivinen kallistuskulma tarjoaa ihanteellisen kirjoitusasennon, sillä sormet pysyvät rentoina. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Yhdessä RollerMouse Redin kanssa ne parantavat työpisteen ergonomiaa ja työskentelyasentoa, mikä tekee arjesta mukavampaa.

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile tuotteitamme joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse, Unimouse  tai Balance Keyboard.