Kokeile maksutta

Kokeile maksutta 14 päivän ajan ja tutustu ergonomisen hiiren kaikkiin etuihin

Contourin ergonomiset hiiret on suunniteltu ammattilaisille, jotka viettävät suuren osan työpäivästään tietokoneen ääressä. Ne auttavat kehittämään työtapaa tehokkaammaksi ja poistavat lisäksi perinteisen tietokonehiiren aiheuttamaa kipua ja rasitusta.
Kokeile maksutta

99% kokee kivun ja epämukavuuden vähentyneen vaihdettuaan ergonomiseen hiireen

Vaikka sinulla ei vielä olisi kipuja, ergonominen hiiri voi auttaa pitämään kulumisesta ja rasituksesta johtuvat vammat loitolla. Tutkimusten mukaan, 99% käyttäjistä koki kiputilojen ja epämukavuuden vähentyneen ja 65% uskoi työskentelevänsä tehokkaammin aloitettuaan ergonomisen hiiren käytön.
Lue lisää ergonomian hyödyistä täältä

Meillä on tarjolla kahdenlaisia ergonomisia hiiriä. Unimouse auttaa kyynärvarren rasituskivuista kärsiviä, kun taas tavallisesta hiirestä suuresti eroava RollerMouse voi tarjota apua myös olkavarren, hartian ja niskan alueen rasituskivuista kärsiville tietokoneen käyttäjille. Valitse mieleinen malli ja kokeile sitä veloituksetta 14 päivän ajan.

Kokeile maksutta

Täytä alla oleva lomake niin lähetämme valitsemasi Contour-hiiren työpaikallesi.

Ilmainen kokeilu, miten toimia:

  • Lähetämme pyyntösi valitsemallesi jälleenmyyjälle.
  • Valitsemasi jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ilmaisen kokeilujakson tiimoilta.
  • Saat kokeilla hiirtä 14 päivän ajan. Säilytä pakkaus.
  • Jos päätät pitää hiiren, sovi laskutuksesta jälleenmyyjän kanssa.
  • Jos haluat palauttaa hiiren, lähetä se jälleenmyyjälle.
Kokeile maksutta
Unimouse

Unimouse on vallankumouksellinen yhden käden säädettävä pystyhiiri – Se on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja onkin erinomainen tapa taistella kyynärvarteen hiiren aiheuttamia kiputiloja vastaan. Jos etsit perinteisempää ergonomista hiirtä, voi Unimouse olla oikea valinta.
Lue lisää Unimousesta

Kokeile maksutta
RollerMouse

RollerMouse on ergonomiset hiirten aatelia, se takaa neutraalin työskentelyasennon kursorin liikutteluun ruudulla. Mikäli kärsit rasitusvammoista tai sinulla on hiirikäteen liittyviä kiputiloja kädestä olkapäähän, selässä tai niskassa, voi RollerMouse olla optimaalinen valinta.
Lue lisää RollerMousesta täältä

Close Menu