Optimoi kotitoimistopisteesi

Laadukkaalla ergonomisella varustuksella voit optimoida työpisteesi kotona riippumatta siitä, työskenteletkö kotitoimistossa vakituisesti vai teetkö töitä vaihtelevasti eri paikoissa.

Kotitoimisto

Toimistoissa on onneksi totuttu vaatimaan ergonomialta tiettyä tasoa. Valitettavasti monilta ergonomia unohtuu toimistolle, kun siirrytään työskentelemään kotona tai vaihdellaan työpistettä. Liikkuvan työpisteen ergonomiaan pitäisi kuitenkin kiinnittää aivan yhtä paljon huomiota kuin toimistotyöpisteenkin, jos töitä tehdään muualla kuin toimistossa vähintään yksi päivä viikossa. Jos käytät kannettavaa tietokonettasi ruokapöydän ääressä tai sohvalla, teet itsellesi palveluksen tarkastelemalla varustustasi. Kehosi joutuu päivän aikana koville, jos käytät kannettavaa tietokonetta ilman erillistä hiirtä ja näppäimistöä tai istut niska kyyryssä ja katse suunnattuna alas.

Ergonomiset tietokonevarusteet kotitoimistoon

Yhä useammat tekevät töitä kotona ja vieläpä entistä useammin ja pidempään. Siksi myös kotitoimiston toimivan ergonomian merkitys on lisääntynyt. Huonot työasennot aiheuttavat ajan mittaan fyysisiä vaurioita. On esimerkiksi osoitettu, että yli 20–25 tunnin päätetyöskentely tai hiiren käyttö viikossa lisää niska-, hartia-, selkä-, käsi- ja rannekipujen riskiä.

Jotta kotona työskentely olisi mahdollisimman tehokasta, kotitoimiston on oltava ergonomisesti kalustettu. Kalusteiden ja varusteiden on oltava omien tarpeidesi mukaisia ja sellaisia, ettei 7–8 tunnin päivittäinen istumatyö aiheuta fyysisiä vaivoja. Home Office Kit on kotitoimiston ergonominen varustelpaketti, joka varmistaa työasennon suotuisuuden ja vaihtelumahdollisuudet.

Lue suuri kotitoimisto-oppaamme

Ota kotitoimistosi ergonomia haltuun Home Office Kit- paketilla, johon sisältyvät

Kokeile veloituksetta 14 päivän ajan

Kokeile Home Office Kit -pakkausta, joka ehkäisee ja vähentää niskan, hartioiden, käsivarsien ja käsien kipuja ja vaivoja.
Pakettiin kuuluvat: Balance Keyboard -näppäimistö, Laptop Riser -teline ja joko RollerMouse Red plus wireless -hiiriohjain tai Unimouse-hiiri.