Mikä RollerMouse on sopivin?

RollerMouse on saatavana neljänä eri mallina: Pro3, Free3, Red ja mobile. Kaikista malleista löytyy eri versioita: langallinen tai langaton, vakiokokoisella tai erikoissyvällä rannetuella varustettu.

RollerMouse

4 hiirtä – enemmän vaihtoehtoja

Valittavanasi on kolme mallia: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red / Red plus ja RollerMouse mobile. Eri tuotteisiin liittyvät suosituksemme ovat alla olevassa taulukossa. Jos tarvitset apua eroavaisuuksien selvittämisessä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli istut ja työskentelet tuntikausia, suosittelemme sinua aina käyttämään hyvällä rannetuella varustettua hiirtä.

Kestävin versiomme, joka soveltuu parhaiten perinteisten työtietokoneiden kanssa käytettäväksi. Pro3 soveltuu mainiosti perinteiseen toimistotyöhön, kuten toimistosovellusten käyttöön ja internetin selaamiseen. Ohjainpalkki on osittain koteloitu, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti pienikätisille käyttäjille.

Loistava ja monipuolinen. Koska ohjaimen nopeus on suurempi, Free3 suoriutuu hyvin yleisessä toimistotyökäytössä, mutta se hoitaa myös helpot toiminnot, kuten valokuvien ja videoiden muokkauksen.

Avoimesti esillä oleva ohjainpalkki ja suurempi kämmentuki tarkoittavat, että tuote sopii mainiosti suurikätisille käyttäjille. Tyylikkään muotoilun ansiosta se sopii hyvin myös useisiin kannettaviin tietokoneisiin. Valitse tämä, jos haluat langattoman laitteen.

Red ja Red plus ovat tarkimpia saatavilla olevia RollerMouseja, joiden ainutkertainen laatu takaa parhaan mahdollisen kokemuksen. Edistynyt suunnittelu ja ensiluokkainen teknologia tarkoittavat, että tämä on tehokkain, mukautuvin ja käyttömukavuudeltaan paras saatavilla oleva RollerMouse. Voit valita perusmallisen kämmentuen (Red) tai laajennetun tuen (Red plus) oman mukavuustasosi perusteella.

RollerMouse mobile on matkaversio keskitetystä hiirestä. Se on lyhyt ja kompakti.

RollerMouse mobile sopii erinomaisesti matkatyöhön, jolloin ergonominen työskentelyasento on mahdollinen myös asiakkaiden luona tai kahviloissa, joissa työtä tehdään tyypillisesti vain lyhyen aikaa kerrallaan.

RolleMouse mobile voidaan yhdistää eri tavoin: johdolla, ilman johtoa, USB-mokkulan tai Bluetooth 4.0:n avulla.

Kokeile maksutta 14 päivän

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse Red, Free3 tai Pro3.