Optimoi työpisteesi travel kitillä

Ergonomisella matkapaketilla voit optimoida työpisteesi riippumatta siitä, työskenteletkö kotoa käsin tai vaihdatko usein työpistettä.

Kotitoimisto tai mobiili työtila

Olemme tottuneet tiettyyn ergonomian laatuun toimistossa. Valitettavasti kaikki meistä eivät ota työvälineitä mukaan, jos työskentelemme kotoa käsin tai vaihdamme usein työpistettä. Tosiasiallisesti ergonomia vaikuttaa hyvinvointiimme yhtä paljon myös liikkuvassa toimistossa kuin etätyöpisteessä, kun vaihdat työpistettäsi vähintään kerran viikossa. Jos työskentelet tällä hetkellä keittiön pöydän ääressä kannettavan tietokoneen kanssa, tee itsellesi palvelus ja katso laitteidesi ergonomiaa. Pahin rasitustila syntyy kehollemme, kun kannettavaa tietokonetta käytetään koko päivä ilman erillistä näppäimistöä ja hiirtä. Lisäksi on myös tärkeää nostaa tietokoneesi näyttö silmien tasolle, jotta niskasi ja hartiasi eivät rasitu.

Ihanteellisia työvälineitä vaihteleviin työympäristöihin

Jos vaihtelet usein työskentelypaikkaa tai työpistettä, työympäristön parantaminen ergonomisin työvälinein saattaa tuntua vaivalloiselta. Työvälineiden kantaminen mukana voi myös tuntua raskaalta. Sitä sen ei tarvitse olla. RollerMouse Travel Kit -matkapakkaus painaa vähemmän kuin pussillinen jauhoja ja kulkee kätevästi mukana. Sen avulla teet työpisteestäsi ergonomisen, lisäät tehokkuutta, ehkäiset jännityksiä ja vähennät perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvia kipuja. Travel Kit tekee työskentelystä helpompaa ja mukavampaa. Oikeanlaiset työvälineet tarjoavat vaihtelua ja lisäävät tuottavuutta arjessa – työpisteestä riippumatta.

Jos työskentelet kiinteällä työpisteellä, tutustu ergonomisiin ratkaisuihimme

RollerMouse Travel Kit helpottaa arkeasi. Paketti sisältää:

Kokeile maksutta 14 päivä

Kokeile valmista RollerMouse -matkapakettia, joka estää ja vähentää kipua ja epämukavuutta niskassa, hartioissa, ranteissa ja käsissä. Paketti sisältää: Langattoman RollerMouse Red plus -hiiren ja Balance Keyboard näppäimistön, telineen kannettavalle tietokoneelle ja kuljetuspussin.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom