Optimoi työpisteesi travel kitillä

Ergonomisen travel kitin avulla voit optimoida mobiili työympäristö vaikka työskentelisitkin ilman kiinteää työpistettä.

Mobiili työympäristö

Olemme tottuneet tiettyyn ergonomian laatuun toimistossa. Valitettavasti kaikki meistä eivät ota työvälineitänsä mukaan, jos työskentelemme kotoa käsin tai vaihdamme usein työpistettä. Tosiasiallisesti ergonomia vaikuttaa hyvinvointiimme yhtä paljon myös liikkuvassa toimistossa kuin etätyöpisteessä, jos vaihdat työpistettäsi vähintään kerran viikossa. Pahin rasitustila syntyy kehollemme, kun kannettavaa tietokonetta käytetään koko päivän ilman erillistä näppäimistöä ja hiirtä.

Ihanteellisia työvälineitä vaihteleviin työympäristöihin

Jos vaihtelet usein työskentelypaikkaa tai työpistettä, työympäristön parantaminen ergonomisin työvälinein saattaa tuntua vaivalloiselta. Työvälineiden kantaminen mukana voi myös tuntua raskaalta. Sitä sen ei tarvitse olla. RollerMouse Travel Kit -matkapakkaus painaa vähemmän kuin pussillinen jauhoja ja kulkee kätevästi mukana. Sen avulla teet työpisteestäsi ergonomisen, lisäät tehokkuutta, ehkäiset jännityksiä ja vähennät perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvia kipuja. Travel Kit tekee työskentelystä helpompaa ja mukavampaa. Oikeanlaiset työvälineet tarjoavat vaihtelua ja lisäävät tuottavuutta arjessa – työpisteestä riippumatta.

Jos työskentelet kiinteällä työpisteellä, tutustu ergonomisiin ratkaisuihimme

RollerMouse Travel Kit helpottaa arkeasi. Paketti sisältää:

Kokeile maksutta 14 päivä

Kokeile valmista RollerMouse -matkapakettia, joka estää ja vähentää kipua ja epämukavuutta niskassa, hartioissa, ranteissa ja käsissä. Paketti sisältää: RollerMouse Red plus, Balance Keyboard, teline kannettavalle tietokoneella ja kuljetuspussi.

Close Menu