Optimoi liikkuva työpisteesi Travel Kitin avulla

Ergonomisella matkapaketilla voit optimoida työpisteesi riippumatta siitä, työskenteletkö kotoa käsin tai vaihdatko usein työpistettä.

Liikkuva työpiste

Olemme tottuneet tiettyyn ergonomian laatuun toimistossa. Valitettavasti kaikki meistä eivät ota työvälineitä mukaan, jos työskentelemme kotoa käsin tai vaihdamme usein työpistettä. Tosiasiallisesti ergonomia vaikuttaa hyvinvointiimme yhtä paljon myös liikkuvassa toimistossa kuin etätyöpisteessä, kun vaihdat työpistettäsi vähintään kerran viikossa. Jos työskentelet tällä hetkellä keittiön pöydän ääressä kannettavan tietokoneen kanssa, tee itsellesi palvelus ja katso laitteidesi ergonomiaa. Pahin rasitustila syntyy kehollemme, kun kannettavaa tietokonetta käytetään koko päivä ilman erillistä näppäimistöä ja hiirtä. Lisäksi on myös tärkeää nostaa tietokoneesi näyttö silmien tasolle, jotta niskasi ja hartiasi eivät rasitu.

Ihanteellisia työvälineitä vaihteleviin työympäristöihin

Jos vaihtelet usein työskentelypaikkaa tai työpistettä, työympäristön parantaminen ergonomisin työvälinein saattaa tuntua vaivalloiselta. Työvälineiden kantaminen mukana voi myös tuntua raskaalta. Sitä sen ei tarvitse olla. RollerMouse Travel Kit -matkapakkaus painaa vähemmän kuin pussillinen jauhoja ja kulkee kätevästi mukana. Sen avulla teet työpisteestäsi ergonomisen, lisäät tehokkuutta, ehkäiset jännityksiä ja vähennät perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvia kipuja. Travel Kit tekee työskentelystä helpompaa ja mukavampaa. Oikeanlaiset työvälineet tarjoavat vaihtelua ja lisäävät tuottavuutta arjessa – työpisteestä riippumatta.

Jos työskentelet kiinteällä työpisteellä, tutustu ergonomisiin ratkaisuihimme

RollerMouse Travel Kit helpottaa arkeasi. Paketti sisältää:

Kokeile maksutta 14 päivä

Kokeile valmista RollerMouse -matkapakettia, joka estää ja vähentää kipua ja epämukavuutta niskassa, hartioissa, ranteissa ja käsissä. Paketti sisältää: Langattoman RollerMouse Red plus -hiiren ja Balance Keyboard näppäimistön, telineen kannettavalle tietokoneelle ja kuljetuspussin.