Amit Ghelani on ammattimainen Adobe-ohjelmistokouluttaja ja Lontoossa sijaitsevan Ghelani Studios -valokuvausyrityksen omistaja. Yritys on erikoistunut valokuvaamaan erilaisia tilaisuuksia ja yrityskonferensseja, ja sen erikoisalaa on intialaisten häiden kuvaaminen. Ghelani Studios tarjoaa häävieraille mahdollisuuden otattaa ammattilaiskuvat häävastaanoton aikana liikuteltavan valokuvausstudion avulla.

Amit Ghelani
Ammattilaisvalokuvaaja
Ghelani Studios

Hallitse työnkulkuasi

“Intialaiset häät ovat värikkäitä ja kauniita, ja häävierailla on yllään mitä upeampia perinteisiä asuja. Vieraat ottavat mielellään mukaansa muistoja hääpäivästä, ja tässä me voimme olla avuksi. On mahtavaa työskennellä innostuneiden asiakkaiden kanssa, jotka esiintyvät mielellään kameralle. Mutta koska muokkaamme ja tulostamme kuvat paikan päällä asiakkaan odottaessa, tehokas työnkulku on prosessin kannalta olennaista.”

Muokkaaminen Adobe Lightroomissa

Amit tiimeineen käyttää asiakkaan tilaamien kuvien muokkaamiseen Adobe Lightroom -ohjelmaa. Se on tehokas ohjelma, jossa on yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä.

“Kuvien käsittely asiakkaan katseen alla on loistavallakin ohjelmistolla stressaavaa. Lightroomissa on useita pikanäppäinyhdistelmiä, ja työ vaatii usein paljon toistuvia toimintoja, joten etsimme jatkuvasti uusia työkaluja prosessin nopeuttamiseksi. Meidän täytyy myös minimoida virhemarginaalimme, jotta asiakkaiden ei tarvitse odottaa turhaan.”

Editing with conotur multimedia controller

Contour Multimedia Controller. Helppo ohjelmoida. Yllättävän tehokas

Amit tutustui Multimedia Controller PRO v2 -multimediaohjaimeen noin kaksi vuotta sitten. Pian tämän jälkeen hän hylkäsi näppäimistön päälle asetettavan silikonisen kalvon, joka muistutti häntä Lightroomin eri pikanäppäinominaisuuksista.

“Contour Multimedia Controller mullisti työtapani. Sen avulla voin helposti kartoittaa eri Lightroom-toiminnot, mikä on jo itsessään erittäin kätevää. Monet prosesseistamme ovat lisäksi todella automatisoituja. Multimedia Controller avulla voin luoda makroja, joten aiemmin useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Multimedia Controller painalluksella. Se säästää huomattavasti aikaa.”

Osta nyt
functions of contour multimedia media controller

"Sen avulla voin helposti kartoittaa eri Lightroom-toiminnot, mikä on jo itsessään erittäin kätevää. Monet prosesseistamme ovat lisäksi todella automatisoituja. Multimedia Controller avulla voin luoda makroja, joten aiemmin useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Multimedia Controller painalluksella."

Enemmän aikaa asiakaspalveluun

Pitkä kokemus kuvankäsittelystä tekee Lightroomin käytöstä helppoa, mutta Multimedia Controller PRO v2 tarjoaa Amitille myös yllättävän keinon keskittyä asiakaspalveluun entistä paremmin.

““Kun asiakkaat valitsevat, mitkä kuvat he haluavat ostaa, käytän Multimedia Controller-ohjainta samaan tapaan kuin kaukosäädintä. Osaan painaa oikeita nappeja. Osaan käsitellä ja ryhmitellä kuvat näytöllä vaistomaisesti, joten pystyn paremmin keskittymään asiakkaan kanssa keskustelemiseen. Muokkaamisen lisäksi voin huolehtia myös asiakkaasta, kun näytöllä olevat asiat eivät varasta huomiotani.”

man with headset

Miksi Contour Multimedia Controller?

Multimedia Controller PRO on helposti ohjelmoitava laite, joka toimii kaikilla PC- ja Mac-ohjelmistoilla. Tämän ansiosta se on suorastaan petollisen tehokas. Voit luoda useita eri profiileja samaan ohjelmistoon, joten Multimedia Controller PRO on helppo räätälöidä erilaisiin työskentely-ympäristöihin. Nopeamman työnkulun lisäksi Amitin suosikkiominaisuus Multimedia Controller on kuitenkin melko suoraviivainen.

“Mistäkö pidän erityisesti? Multimedia Controller-ohjain toimii aina, kun tarvitsen sitä. Se toimii perinteisen USB-liitännän kautta, ja laitteessa on tukeva muotoilu. Kun tarvitset luotettavaa työvälinettä, Contour Multimedia Controller on loistava valinta.”

Lue lisää Ghelani Studiosista

contour multimedia controller pro v2