Säästä aikaa valokuvien muokkaamiseen

Amit Ghelani on ammattimainen Adobe-ohjelmistokouluttaja ja Lontoossa sijaitsevan Ghelani Studios -valokuvausyrityksen omistaja. Yritys on erikoistunut valokuvaamaan erilaisia tilaisuuksia ja yrityskonferensseja, ja sen erikoisalaa on intialaisten häiden kuvaaminen. Ghelani Studios tarjoaa häävieraille mahdollisuuden otattaa ammattilaiskuvat häävastaanoton aikana liikuteltavan valokuvausstudion avulla.

Amit Ghelani

Ammattilaisvalokuvaaja

Ghelani Studios

Hallitse työnkulkuasi

“Intialaiset häät ovat värikkäitä ja kauniita, ja häävierailla on yllään mitä upeampia perinteisiä asuja. Vieraat ottavat mielellään mukaansa muistoja hääpäivästä, ja tässä me voimme olla avuksi. On mahtavaa työskennellä innostuneiden asiakkaiden kanssa, jotka esiintyvät mielellään kameralle. Mutta koska muokkaamme ja tulostamme kuvat paikan päällä asiakkaan odottaessa, tehokas työnkulku on prosessin kannalta olennaista.”

Muokkaaminen Adobe Lightroomissa

Amit tiimeineen käyttää asiakkaan tilaamien kuvien muokkaamiseen Adobe Lightroom -ohjelmaa. Se on tehokas ohjelma, jossa on yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä.

“Kuvien käsittely asiakkaan katseen alla on loistavallakin ohjelmistolla stressaavaa. Lightroomissa on useita pikanäppäinyhdistelmiä, ja työ vaatii usein paljon toistuvia toimintoja, joten etsimme jatkuvasti uusia työkaluja prosessin nopeuttamiseksi. Meidän täytyy myös minimoida virhemarginaalimme, jotta asiakkaiden ei tarvitse odottaa turhaan.”

ShuttlePRO v2 Multimediaohjain

Contour Shuttle. Helppo ohjelmoida. Yllättävän tehokas

Amit tutustui ShuttlePRO v2 -multimediaohjaimeen noin kaksi vuotta sitten. Pian tämän jälkeen hän hylkäsi näppäimistön päälle asetettavan silikonisen kalvon, joka muistutti häntä Lightroomin eri pikanäppäinominaisuuksista.

“Contour Shuttle mullisti työtapani. Sen avulla voin helposti kartoittaa eri Lightroom-toiminnot, mikä on jo itsessään erittäin kätevää. Monet prosesseistamme ovat lisäksi todella automatisoituja. Shuttlen avulla voin luoda makroja, joten aiemmin useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Shuttlen painalluksella. Se säästää huomattavasti aikaa.”

"Sen avulla voin helposti kartoittaa eri Lightroom-toiminnot, mikä on jo itsessään erittäin kätevää. Monet prosesseistamme ovat lisäksi todella automatisoituja. Shuttlen avulla voin luoda makroja, joten aiemmin useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Shuttlen painalluksella."

Enemmän aikaa asiakaspalveluun

Pitkä kokemus kuvankäsittelystä tekee Lightroomin käytöstä helppoa, mutta ShuttlePRO v2 tarjoaa Amitille myös yllättävän keinon keskittyä asiakaspalveluun entistä paremmin. “Kun asiakkaat valitsevat, mitkä kuvat he haluavat ostaa, käytän Shuttle-ohjainta samaan tapaan kuin kaukosäädintä. Osaan painaa oikeita nappeja. Osaan käsitellä ja ryhmitellä kuvat näytöllä vaistomaisesti, joten pystyn paremmin keskittymään asiakkaan kanssa keskustelemiseen. Muokkaamisen lisäksi voin huolehtia myös asiakkaasta, kun näytöllä olevat asiat eivät varasta huomiotani.”

Miksi Contour Shuttle?

ShuttlePRO on helposti ohjelmoitava laite, joka toimii kaikilla PC- ja Mac-ohjelmistoilla. Tämän ansiosta se on suorastaan petollisen tehokas. Voit luoda useita eri profiileja samaan ohjelmistoon, joten ShuttlePRO on helppo räätälöidä erilaisiin työskentely-ympäristöihin. Nopeamman työnkulun lisäksi Amitin suosikkiominaisuus Shuttlessa on kuitenkin melko suoraviivainen.

“Mistäkö pidän erityisesti? Shuttle-ohjain toimii aina, kun tarvitsen sitä. Se toimii perinteisen USB-liitännän kautta, ja laitteessa on tukeva muotoilu. Kun tarvitset luotettavaa työvälinettä, Contour Shuttle on loistava valinta.”

Lue lisää Contour ShuttlePRO v2

Lue lisää Ghelani Studiosista

Jaa Case Story

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email