Taistele tenniskyynärpäätä vastaan pystyhiirellä

Jim Chapman on insinööri, joka työskentelee Defence Science and Technology Laboratoryssa (DSTL). Vietettyään pitkiä aikoja tietokoneella puolustusministeriölle työskennellessään, hänelle on kehittynyt tenniskyynärpää, joka voi johtua huonosta käden asennosta ja toistuvista liikkeistä tietokonehiirtä käytettäessä.

Jim Chapman

Insinööri

The Defence Science and Technology Laboratory

Hanki itsellesi pystyhiiri

Sen jälkeen kun työpaikalla tehtiin arvio, jossa minua suositeltiin käyttämään pystyhiirtä, käytin jonkin aikaa tutkiaksesi erilaisia ​​vaihtoehtoja verkossa ja kokeilinkin muutamaa hiirtä työterveysosastollamme. Otin vihdoin yhteyttä Contour Designiin, jonka valikoimasta löytyy Unimouse, täysin säädettävä hiiri.

Sopiiko yksi koko kaikille?

Pystyhiiren löytäminen markkinoilta on helppoa, mutta yksi suurimmista haasteista on löytää kätesi kokoa vastaava hiiri. Monien ergonomisten hiiribrändien avulla voit valita pienen, keskikokoisen tai suuren hiiren, mutta Unimousella hiiren sovittaminen kätesi kokoon on helpompaa.

“Kaikki muut markkinoilla yrittävät miellyttää kaikkia samalla koolla, mutta se tarkoittaa, että minun on mukautettava otteeni hiireen, mikä on minusta epämukava. Unimousessa on säädettävä peukalotuki, joka mahdollistaa oikean otteen kädelleni. Siksi se on minulle paras vaihtoehto.”

" Yksi älykäs ominaisuus on keskellä oleva ylimääräinen painike, joka toimii kaksoisnapsautuspainikkeena. Käytän sitä nyt jatkuvasti ja voin sen ansiosta lepuuttaa etusormeani "

Pystyhiiri ystävällisempään kädenpuristukseen

Pystyhiiri on suunniteltu vähentämään ranteen kuormitusta. Kädenpuristusote on luonnollisempi kuin perinteinen vaakatasoinen ote tavallisella tietokonehiirellä. Siksi monet fysioterapeutit pitävät pystyhiiriä terveellisempänä. Jimin tapauksessa liika pystysuoruus ei kuitenkaan ollut hyvä asia.

“Jotkut kokeilemistani hiiristä ovat hyvin pystyssä ja ne eivät tuntunut minusta luonnolliselta. Kulma on väärä, eikä sitä voi muuttaa, mutta Unimousessa on sarana niin, että voin vaihdella kulmaa paremmaksi tenniskyynärpäälleni. Se ei kuitenkaan ole niin pystyssä, että en pystyisi käyttämään sitä helposti.”

Lue lisää Unimousesta täältä

Kaksoisnapsautus

Parempi ryhti on Unimousen suurin hyöty, mutta se on myös suunniteltu helpottamaan elämää muilla tavoin. Siinä on eri kursorinopeuksia ja on myös ohjelmoitavissa valinnaisella, ilmaiseksi ladattavalla ohjelmistolla.

“Yksi älykäs ominaisuus on keskellä oleva ylimääräinen painike, joka toimii kaksoisnapsautuspainikkeena. Käytän sitä nyt jatkuvasti ja voin sen ansiosta lepuuttaa etusormeani. Insinöörinä suosittelen Unimousea. Se on vahva, hyvin suunniteltu ja kyynärpääkipuni on poissa.”

Tietoja DSTL:stä

Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) työskentelee innovatiivisen tieteen ja teknologian hyväksi puolustuksen ja turvallisuuden tukemiseksi Isossa-Britanniassa.

DSTL on puolustusministeriön tukema toimeenpanovirasto.

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile Unimousea joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja käsivarsissa ja kämmenissä.
Valitse Unimouse joko langallisena tai langattomana, vasemmalle tai oikealle kädelle.

JAA CASE STORY

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email