Lisääntynyt tuottavuus RollerMousen avulla

rollermouse

Contourin vallankumouksellinen RollerMouse sopii kaikille jotka työskentelevät pitkiä päiviä tietokoneen ääressä

Contourin mullistava RollerMouse se voi auttaa kehittämään tehokkaamman työnkulun sen lisäksi, että se poistaa perinteisen tietokonehiiren usein aiheuttamaa kipua ja rasitusta. Löydät alta joitakin RollerMousen käyttämiseen liittyviä etuja.

rollermouse

Tehokas asento

Tuttu työnkulku on erittäin tärkeää tietokoneella työskennellessä, olivatpa kyseessä sitten Office-sovellukset tai Adobe Photoshopin kaltaiset luovan suunnittelun ohjelmistot. RollerMousen kohdistin sijaitsee aivan näppäimistön edessä, minkä ansiosta työnkulku nopeutuu, koska tietokoneen kohdistimen liikuttaminen ei enää vaadi perinteisen tietokonehiiren kurkottelua tai etsiskelyä. Koska molemmat kädet asetetaan näppäimistön lähelle, myös näppäimistön oikopolkujen käyttäminen on helpompaa, mikä lisää tuottavuutta.
rollermouse

Asetusten määrittely

RollerMouse on PC- tai Mac-tietokoneelle tarkoitettu plug & play -laite, ja se toimii USB:n avulla ilman lisäohjaimia. Vasen ja oikea napsautus, kaksoisnapsautus, vierityspyörä sekä leikkaa ja liimaa -painikkeet ovat esiasetettuja, mutta apuohjelman avulla voit muuttaa painikkeiden toimintoja. RollerMouse ei ole vain tietokonehiiri, jonka jokainen painike on mukautettavissa, vaan voit myös luoda erilaisia käyttämiisi ohjelmistoihin sopivia profiileja: näppäimistölle asettamasi suosikkioikopolkusi mukautetaan automaattisesti vaihtaessasi eri sovellusten, kuten Outlookin ja Wordin, tai luovien sovellusten, kuten Photoshopin, Lightroomin, Premiere Pron ja muiden sovellusten välillä. Omien näppäimistöoikopolkujesi integrointi optimoi työnkulkusi ja säästää runsaasti aikaa.

rollermouse

Nopeat muokkaukset

RollerMouse Redin nopea kohdistin siirtyy myös täysin vaivatta useiden näyttöjen välillä jopa suhteellisen pienissä työpisteissä, eikä se tarvitse työpöytätilaa perusmallisten tietokonehiirten tavoin. Mukautettavat kohdistinnopeudet tarjoavat myös parempaa joustavuutta napin painalluksella: suuremmat nopeudet sopivat erinomaisesti luoviin sovelluksiin, kun taas hitaammat nopeudet ovat mainioita perinteiseen toimistotyöhön tai verkkosivustojen selailuun. Tietokoneen asetuksia ei tarvitse enää muuttaa eri projekteja varten.
rollermouse

Tarkka seuranta

RollerMouse Red on myös erittäin tarkka, mikä tekee siitä täydellisen monimutkaisten muokkausten tekoa varten. Tarkkuudeksi voidaan asettaa jopa 2 400 dpi, ja koska seurantaa mitataan ohjainpalkissa eikä mahdollisesti epätasaisen työpöydän pinnalla, RollerMouse Red on ainutlaatuisen vakaa, minkä ansiosta voit keskittyä seuraamaan kohdistimen liikettä hiiren etsimisen sijasta. Tarkkuus sopii täydellisesti CAD:lle ja vastaaville suunnitteluohjelmille. Muokkaaminen on tehokkaampaa, koska voit pitää katseesi näytöllä.
rollermouse

Väsymyksen vähentyminen

Riippumatta siitä, muokkaatko videoita tai valokuvia, työskenteletkö luovuutta vaativien CAD-projektien parissa vai käsitteletkö suuria tietomääriä, RollerMouse Redin keskeinen sijainti eliminoi perinteisen hiiren käytölle ominaisen kömpelön kurkottelun ja nojailun. Koska laite on suunniteltu käytettäväksi kummalla tahansa kädellä, voit ohjata kohdistinta yksinkertaisesti koskettamalla sitä sormenpäilläsi, joten voit työskennellä rennommin ja vaihtelevammin. Hyvän ryhdin parantamisen sekä yleisistä vaivoista, kuten toistuvasta rasitusvammasta ja rannekanavaoireyhtymästä, aiheutuvan kivun lievittämisen lisäksi RollerMouse edistää käsien ja käsivarsien rennon asennon omaksumista. Mukavamman ja tehokkaamman tietokonetyöskentelyn takaava RollerMouse on suunniteltu yhteistyössä parhaiden ergonomien ja terveysalan ammattilaisten kanssa.

Kokeile maksutta 14 päivän

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse Red, Free3 tai Pro3.

Close Menu