Ajurit

Kaikki hiiremme ja näppäimistömme ovat käyttövalmiita heti liitettäessä. Jos kuitenkin haluat säätää painikkeiden toimintoja, voit ladata ajurimme veloituksetta. Multimediaohjaimemme vaativat ajurin, jotta muun muassa editointiohjelmien esiasetuksia voidaan muokata. Kaikki ajurit ovat englanniksi.

Hiiret ja Näppäimistö

Huom! Ajuri vasemman käden Unimouse -hiirelle on tulossa pian.
Mikäli sinulla on ongelmia kyseisen tuotteen kanssa, otathan yhteyttä tukeemme.
Vanhemmat versioit ajureista löytyy täältä.

Contour Shuttle

* Contour Shuttle -ajurit sisältävät oletusasetukset useimmille sovelluksille. Jos ajurissa ei ole asetuksia ohjelmalle, jota haluat käyttää Contour Shuttlen kanssa, katso ladattavien asetusten luetteloa (Windows/Mac Shuttle Settings). Ajureita ei päivitetä kovin usein, joten tästä syystä kaikki ohjelmat tai niiden uusimmat versioit eivät välttämättä sisälly päivitettyihin asetuksiin.