Ajurit

Kaikki hiiremme ja näppäimistömme ovat käyttövalmiita heti liitettäessä. Jos kuitenkin haluat säätää painikkeiden toimintoja, voit ladata ajurimme veloituksetta. Multimediaohjaimemme vaativat ajurin, jotta muun muassa editointiohjelmien esiasetuksia voidaan muokata.

Huom: Tuki vasemman käden Unimouse-WL hiirelle on tulossa pian. Mikäli sinulla on ongelmia kyseisen tuotteen kanssa, otathan yhteyttä tukeemme.
Vanhemmat versioit ajureista löytyy täältä.

* Shuttle-tuotteet vaativat ajurien käyttämistä.

Jos sinulla on kysymyksiä Shuttle-ajureista Windows-käyttöjärjestelmää varten, napsauta tästä. Jos haluat luettelon kaikista Shuttle-ajurin tukemista ohjelmista, lataa Shuttle Settings List.Ajurit päivittyvät harvoin. Tästä syystä kaikki tuetut ohjelmat tai niiden uusimmat versioit eivät sisälly päivitettyihin asetuksiin.