Ajurit

Kaikki hiiremme ja näppäimistömme ovat käyttövalmiita heti liitettäessä. Jos kuitenkin haluat säätää painikkeiden toimintoja, voit ladata ajurimme veloituksetta. Multimediaohjaimemme vaativat ajurin, jotta muun muassa editointiohjelmien esiasetuksia voidaan muokata.

* Yläpuolelta löydät Beta versiot uusimmista ajureista Contour tuotteille Rollermouse Free3, Pro3, Red sekä Unimouse. Kyseiset ajurit ovat vielä Beta vaiheessa, mutta sisältävät useita uudistuksia ja parannuksia. Mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota rohkeasti yhteyttä.
Vanhemmat versioit ajureista löytyy täältä.

* Shuttle-tuotteet vaativat ajurien käyttämistä.

Jos sinulla on kysymyksiä Shuttle-ajureista Windows-käyttöjärjestelmää varten, napsauta tästä. Jos haluat luettelon kaikista Shuttle-ajurin tukemista ohjelmista, lataa Shuttle Settings List.Ajurit päivittyvät harvoin. Tästä syystä kaikki tuetut ohjelmat tai niiden uusimmat versioit eivät sisälly päivitettyihin asetuksiin.