Aloitus – Uusi Rollermouse

Onnittelut RollerMousen hankinnan johdosta. Tutustu aloittamisvihjeisiin. Pääset liikkeelle nopeasti.

RollerMouse
Perustoiminnot

Siirrä osoitinta näytössä ohjaustangon avulla. Voit myös napsauttaa sen avulla.

Voit napsauttaa hiiren ykköspainiketta kookkaan vasemman painikkeen avulla, ja napsauttaa hiiren kakkospainiketta kookkaan oikean painikkeen avulla.

Voit vierittää ja napsauttaa keskellä sijaitsevan vieritysrullan avulla.

Käytön aloittaminen

01

Kohdista näppäimistö oikein

Aseta RollerMouse sinun ja näppäimistön väliin. Näppäimistön etureunan on oltava yhdensuuntainen ohjaustangon kanssa. Kohdista vieritysrulla näppäimistön kirjainnäppäimet sisältävän osan keskelle. Useimmissa näppäimistöissä oikea paikka on G- ja H-näppäinten välissä.

02

Säädä näppäimistön korkeus ja kulma

Perehdy näppäimistön korkeuteen ja kulmaan. Aseta se mukavimpaan asentoon. Mitä suorempia ranteesi ovat, sitä parempi kehosi asento on. Jos näppäimistö on liian matalalla, nosta näppäimistöä asettamalla sen alle säätöpalat.

03

Valmista tuli!

Voit aloittaa käyttämisen näiden työvaiheiden jälkeen. Toivottavasti nautit uuden RollerMousen käyttämisestä. Kun olet käyttänyt RollerMousea jonkin aikaa, voit säätää ohjaimen nopeutta ja tarkkuutta sekä ohjaustangon napsautusjäykkyyttä. Säätäminen vaihtelee RollerMouse-mallin mukaan.
Voit ladata käyttöohjeen napsauttamalla tästä

UKK & Vianetsintä

Käyttöohjeet

Etkö löydä vastausta ongelmaasi?

Autamme sinua mielellämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meillä viesti. Tukemme ottaa sinuun yhteyttä.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom