Aloitus – Uusi Shuttle

Onnittelut uuden Shuttle-ohjaimen hankinnasta. Lue ensin vinkit, joilla pääset alkuun, niin voit aloittaa käytön hetkessä.
shuttle
Perustoiminnot
Shuttle Pro v2:ssa on 15 ohjelmoitavaa painiketta ja ShuttleXpressissä niitä on 5.
Kääntämällä shuttle-rengasta ja jog-valitsinta voit liikkua videonkäsittelyohjelman aikajanalla, säätää kuvankäsittelyohjelman sivellinkokoa tai vaikka selata tiedostoja.
Aseta kädet Shuttlen päälle ja käytä näppäimistön sijaan pikanäppäinkomentoja.
Hotspots Background

Ohjelmoitavat painikkeet

Jog-kiekko

Shuttle-kehä

Ohjelmoitavat painikkeet

Ergonomia

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Shuttle tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, ja lataa ajuri verkkosivuiltamme.

02

Räätälöiminen

Säädä Shuttlen asetukset ajan kanssa itsellesi sopiviksi. Ajuriohjelmassa voit ohjelmoida painikkeet ja renkaan toimimaan ihanteellisesti suosikkiohjelmiesi ja -sovellustesi kanssa.

03

Valmista tuli!

Shuttle on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen muuttaa Shuttlen asetuksia tai ohjelmoida painikkeet sopimaan vielä paremmin suosikkiohjelmiisi.

Autamme sinua mielellämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meillä viesti. Tukemme ottaa sinuun yhteyttä.
Luk menu