Aloitus – Uusi Contour Shuttle

Onnittelut uuden Contour Shuttle-ohjaimen hankinnasta. Lue ensin vinkit, joilla pääset alkuun, niin voit aloittaa käytön hetkessä.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Perustoiminnot

ShuttlePRO v2:ssa on 15 ohjelmoitavaa painiketta ja ShuttleXpressissä niitä on 5.

Kääntämällä shuttle-rengasta ja jog-valitsinta voit liikkua videonkäsittelyohjelman aikajanalla, säätää kuvankäsittelyohjelman sivellinkokoa tai vaikka selata tiedostoja.

Aseta kädet Contour Shuttlen päälle ja käytä näppäimistön sijaan pikanäppäinkomentoja.

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Contour Shuttle tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, ja lataa ajuri verkkosivuiltamme.

02

Räätälöiminen

Säädä Contour Shuttlen asetukset ajan kanssa itsellesi sopiviksi. Ajuriohjelmassa voit ohjelmoida painikkeet ja renkaan toimimaan ihanteellisesti suosikkiohjelmiesi ja -sovellustesi kanssa.

03

Valmista tuli!

Contour Shuttle on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen muuttaa Shuttlen asetuksia tai ohjelmoida painikkeet sopimaan vielä paremmin suosikkiohjelmiisi.