Aloitus – Uusi Contour Shuttle

Onnittelut uuden Contour Shuttle-ohjaimen hankinnasta. Lue ensin vinkit, joilla pääset alkuun, niin voit aloittaa käytön hetkessä.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Perustoiminnot

ShuttlePRO v2:ssa on 15 ohjelmoitavaa painiketta ja ShuttleXpressissä niitä on 5.

Kääntämällä shuttle-rengasta ja jog-valitsinta voit liikkua videonkäsittelyohjelman aikajanalla, säätää kuvankäsittelyohjelman sivellinkokoa tai vaikka selata tiedostoja.

Aseta kädet Contour Shuttlen päälle ja käytä näppäimistön sijaan pikanäppäinkomentoja.

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Contour Shuttle tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, ja lataa ajuri verkkosivuiltamme.

02

Räätälöiminen

Säädä Contour Shuttlen asetukset ajan kanssa itsellesi sopiviksi. Ajuriohjelmassa voit ohjelmoida painikkeet ja renkaan toimimaan ihanteellisesti suosikkiohjelmiesi ja -sovellustesi kanssa.

03

Valmista tuli!

Contour Shuttle on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen muuttaa Shuttlen asetuksia tai ohjelmoida painikkeet sopimaan vielä paremmin suosikkiohjelmiisi.

UKK & Vianetsintä

Käyttöohjeet

Etkö löydä vastausta ongelmaasi?

Autamme sinua mielellämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meillä viesti. Tukemme ottaa sinuun yhteyttä.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom