Aloitus – Uusi Contour Shuttle

Onnittelut uuden Contour Shuttle-ohjaimen hankinnasta. Lue ensin vinkit, joilla pääset alkuun, niin voit aloittaa käytön hetkessä.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Perustoiminnot

ShuttlePRO v2:ssa on 15 ohjelmoitavaa painiketta ja ShuttleXpressissä niitä on 5.

Kääntämällä shuttle-rengasta ja jog-valitsinta voit liikkua videonkäsittelyohjelman aikajanalla, säätää kuvankäsittelyohjelman sivellinkokoa tai vaikka selata tiedostoja.

Aseta kädet Contour Shuttlen päälle ja käytä näppäimistön sijaan pikanäppäinkomentoja.

Multimediaohjain - Contour ShuttlePro v2

Ohjelmoitavat painikkeet

Jog-kiekko

Shuttle-kehä

Ohjelmoitavat painikkeet

Ergonomia

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Contour Shuttle tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, ja lataa ajuri verkkosivuiltamme.

02

Räätälöiminen

Säädä Contour Shuttlen asetukset ajan kanssa itsellesi sopiviksi. Ajuriohjelmassa voit ohjelmoida painikkeet ja renkaan toimimaan ihanteellisesti suosikkiohjelmiesi ja -sovellustesi kanssa.

03

Valmista tuli!

Contour Shuttle on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen muuttaa Shuttlen asetuksia tai ohjelmoida painikkeet sopimaan vielä paremmin suosikkiohjelmiisi.