Aloitus – Uusi Unimouse

Onnittelut Unimousen hankinnan johdosta. Tutustu aloittamisvihjeisiin.
Pääset liikkeelle nopeasti.

unimouse
Perustoiminnot

Unimousessa on kolme pääpainiketta: vasen ja oikea napsautuspainike sekä keskipainike.

Unimouse-hiiren kallistuskulma on säädettävissä mielesi mukaan.

Peukalotuki on säädettävissä sisään/ulos ja taakse/eteen haluamallasi tavalla .

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Unimouse tietokoneeseen USB-kaapelin tai langattoman USB-vastaanottimen avulla (vain langattoman mallin tapauksessa). Käännä Unimouse-hiiren pohjassa oleva virtakytkin ON-asentoon (vain langattoman mallin tapauksessa).

02

Säädöt

Unimouse-hiiren kallistuskulma ja peukalotuen asento kannattaa säätää huolellisesti ajan kanssa niin, että hiiri tuntuu mukavalta. Voit säätää Unimouse-hiiren uudestaan koska tahansa pysyvän ja staattisen asennon välttämiseksi. Asentojen vaihteleminen on ergonomian kulmakivi.

03

Valmista tuli!

Unimouse-hiiri on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen säätää osoittimen nopeutta tai ohjelmoida painikkeet uudelleen ajurin avulla.

UKK & Vianetsintä

Käyttöohjeet

Etkö löydä vastausta ongelmaasi?

Autamme sinua mielellämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meillä viesti. Tukemme ottaa sinuun yhteyttä.
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom