Aloitus – Uusi Unimouse

Onnittelut Unimousen hankinnan johdosta. Tutustu aloittamisvihjeisiin.
Pääset liikkeelle nopeasti.

unimouse
Perustoiminnot

Unimousessa on kolme pääpainiketta: vasen ja oikea napsautuspainike sekä keskipainike.

Unimouse-hiiren kallistuskulma on säädettävissä mielesi mukaan.

Peukalotuki on säädettävissä sisään/ulos ja taakse/eteen haluamallasi tavalla .

Hotspots Background

Säädettävä peukalotuki

Ohjelmoitavat painikkeet ja vieritysrulla

Säädettävä kallistuskulma

Käytön aloittaminen

01

Yhdistäminen

Liitä Unimouse tietokoneeseen USB-kaapelin tai langattoman USB-vastaanottimen avulla (vain langattoman mallin tapauksessa). Käännä Unimouse-hiiren pohjassa oleva virtakytkin ON-asentoon (vain langattoman mallin tapauksessa).

02

Säädöt

Unimouse-hiiren kallistuskulma ja peukalotuen asento kannattaa säätää huolellisesti ajan kanssa niin, että hiiri tuntuu mukavalta. Voit säätää Unimouse-hiiren uudestaan koska tahansa pysyvän ja staattisen asennon välttämiseksi. Asentojen vaihteleminen on ergonomian kulmakivi.

03

Valmista tuli!

Unimouse-hiiri on nyt valmis käytettäväksi. Jonkin ajan kuluttua voi olla tarpeen säätää osoittimen nopeutta tai ohjelmoida painikkeet uudelleen ajurin avulla.

Autamme sinua mielellämme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meillä viesti. Tukemme ottaa sinuun yhteyttä.
Luk menu