Takuu ja palautus

Contour Design panostaa tuotteidensa laatuun ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattilaistasoisia luotettavia laitteita asiakkaillemme. Siksi myönnämme 2 vuoden takuun kaikille Contour Designin tuotteille ja takuuaika alkaa ostopäivästä.

Jos Contour Designin tuote aiheuttaa ongelmia, toimi seuraavasti:

Tulette saamaan vahvistuksen viestinne saapumisesta tukeemme 10min sisällä lomakkeen lähettämisestä. Mikäli ette saa vahvistusta, lähettäkää lomake uudelleen tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@contour-design.com. Muistakaa tarkistaa myös ettei viestimme ole mennyt roskapostiin.

Täytä lomake

Palaamme asiaan pian. Voit myös tarvittaessa ottaa meihin suoraan yhteyttä soittamalla puhelinnumeroon +358 20 730 4020 (arkisin klo 8-16).

Huom: Microsoft on lopettanut Internet Explorerin tuen. Tästä syystä lomakkeemme ei enää toimi kyseisellä selaimella. Suosittelemme käyttämään Chromea tai Edgeä.

Sarjanumero:
Tuote ja malli:

Yrityksen nimi:


Osoite:
Postinumero:
Paikkakunta::
Jälleenmyyjän email:
Otettu yhteyttä:

Tietokonemalli:

Contour Design Nordic A/S tarvitsee meille antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitammme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten lupaamme suojella yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstä.

Valitsemalla Tilaa annat Contour Design Nordic A/S -yritykselle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinulle voidaan lähettää tilaamaasi sisältöä.

Case Origin Country:
Priority:

End-user language: