Takuu ja palautus

Contour Design panostaa tuotteidensa laatuun ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattilaistasoisia luotettavia laitteita asiakkaillemme. Siksi myönnämme 2 vuoden takuun kaikille Contour Designin tuotteille ja takuuaika alkaa ostopäivästä.

Jos Contour Designin tuote aiheuttaa ongelmia, toimi seuraavasti:

Tulette saamaan vahvistuksen viestinne saapumisesta tukeemme 10min sisällä lomakkeen lähettämisestä. Mikäli ette saa vahvistusta, lähettäkää lomake uudelleen tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@contour-design.com. Muistakaa tarkistaa myös ettei viestimme ole mennyt roskapostiin.

Täytä lomake

Palaamme asiaan pian. Voit myös tarvittaessa ottaa meihin suoraan yhteyttä soittamalla puhelinnumeroon +358 20 730 4020 (arkisin klo 8-16).

Huom: Microsoft on lopettanut Internet Explorerin tuen. Tästä syystä lomakkeemme ei enää toimi kyseisellä selaimella. Suosittelemme käyttämään Chromea tai Edgeä.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom
Sarjanumero:
Tuote ja malli:

Yrityksen nimi:

Osoite:
Postinumero:
Paikkakunta::
Jälleenmyyjän email:
Otettu yhteyttä:

Tietokonemalli:

Contour Design Nordic A/S tarvitsee meille antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitammme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten lupaamme suojella yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstä.

Valitsemalla Tilaa annat Contour Design Nordic A/S -yritykselle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinulle voidaan lähettää tilaamaasi sisältöä.

Case Origin Country:
Priority:

End-user language: