RollerMouse - UKK & Vianetsintä

Täältä löydät vastauksia joita saattaa herätä liittyen tuotteeseen RollerMouse

RollerMouse
UKK

Sensoriin tarttunut pöly, karvat ja nukka voivat saada osoittimen liikkumaan virheellisesti. Sensorin puhdistaminen voi auttaa.

Noudata puhdistusohjeita:
Red/Red plus
Free3
Pro3

Ota meihin yhteyttä saadaksesi varakuoret jumittuville painikkeille.
Ohjeet painikkeiden vaihtoon löytyvät täältä.

RollerMousessa saattaa olla väärä tila-asetus. Noudata seuraavia ohjeita:

Paina osoittimen nopeuspainiketta (DPI) ja kopiointipainiketta (COPY) samanaikaisesti, kunnes LED-valot osoittavat valitun tila-asetuksen.

Vapauta kopiointipainike ja paina sitä uudestaan selataksesi tila-asetuksia.

Oikeassa reunassa välkkyvä valo merkitsee, että laite on Mac-tilassa.
Vasemmassa reunassa välkkyvä valo merkitsee, että laite on PC-tilassa.

Keskeltä sivuille välkkyvä valo merkitsee, että laite on HID-tilassa.

Huomaa! Mikäli käytät etätyöpöytäyhteyttä, ole hyvä ja lataa ajuri.

Kokeile seuraavia toimenpiteitä:

• Varmista, että laitteen USB-johto on liitetty suoraan tietokoneeseen hubin tai telakointiaseman sijaan.
  • Kokeile liittää RollerMouse toiseen USB-liitäntään tietokoneessasi tai käynnistä tietokone uudelleen.
  • Kokeile liittää RollerMouse toiseen tietokoneeseen.
  • Varmista, että tietokoneeseen ei ole asennettu toisen hiiren ajuria. Se voi häiritä RollerMousen toimintaa.
  • Kokeile liittää jokin toinen RollerMouse-laite tietokoneeseesi ja oma RollerMouse-laitteesi toiseen tietokoneeseen.

Jos ongelma ilmenee vain, kun RollerMouse on liitetty sinun tietokoneeseesi, ongelma on todennäköisesti tietokoneessasi. Jos ongelma esiintyy aina samanlaisena tietokoneesta riippumatta, syynä on todennäköisesti RollerMouse.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä, niin autamme.

Kokeile liittää dongle-vastaanotin tietokoneeseen tuotteen mukana tulleen USB-johdon avulla.

Tarkista, onko dongle yhdistetty USB 3.0 -porttiin (sininen portti) vai USB 2.0 -porttiin (musta portti). USB 3.0 -porteissa on USB 2.0 -portteja suurempi radiotaajuusinterferenssi, joka voi aiheuttaa viivettä.

Tutustu käyttöohjeisiin säätääksesi osoittimen nopeutta ja perehtyäksesi eri nopeusvaihtoehtoihin.

Laitteen käyttöohje on ladattavissa Tuki-sivultamme.

Jos olet siirtänyt ohjaustangon oikeaan tai vasempaan laitaan ja haluat yhä jatkaa osoittimen siirtämistä, siirrä ohjaustankoa vielä hieman haluamaasi suuntaan, kunnes kuulet napsahduksen. Tämä aktivoi ääriasennontunnistimen, jolloin osoitin voi liikkua näytöllä minne tahansa. Vapauta ohjaustanko, kun osoitin on haluamassasi paikassa.

Jos osoitin on liian usein ohjaustangon toiminta-alueen ulkopuolella, valittu osoittimen nopeus voi olla liian alhainen.

Lataa uusin ajuri, jotta voit manuaalisesti muuttaa painikkeiden toimintoja. Kaikki ajurimme ovat ladattavissa Ajurit-sivultamme.

Kaikkiin RollerMouse-laitteisiin on ohjelmoitu valmiiksi kätevät painiketoiminnot. Sisäänrakennettu laiteohjelmisto tarjoaa käyttäjilleen ergonomisimmat painiketoiminnot, joten laite on kytkemistä vailla käyttövalmis.

Voit kuitenkin halutessasi säätää painiketoimintoja saadaksesi käyttöön enemmän toimintoja ja vaihtelua.

RollerMouse Free3-, Pro3- ja Red-malleissa on sisäänrakennettuna PC- ja Mac-tila.
Tutustu käyttöohjeisiimme saadaksesi apua tila-asetusten vaihtamiseen.

RollerMousen napsautustoiminto, -voimakkuus ja -ääni* ovat säädettävissä.

Ole hyvä ja noudata käyttöohjetta. (link to product manuals)

*(vain Red/Red Plus -malleissa)

Kyllä, RollerMousessa on kevyeen asiakaspäätteeseen sopiva tila-asetus. Ole hyvä ja noudata ohjeita.

Red/Red plus
Free3
Pro3

Tällä hetkellä mikään RollerMouse-tuotteemme ei ole suunniteltu yhteensopivaksi KVM-kytkimien kanssa. Joidenkin KVM-kytkimien ominaisuuksista johtuen RollerMouse voi olla niiden kanssa yhteensopiva. RollerMousea ei ole kuitenkaan tarkoitettu käytettäväksi KVM-kytkimen kanssa.

Useimpien KVM-kytkimien käyttö edellyttää, että kytkin tunnistaa liitettävän laitteen joko näppäimistöksi tai hiireksi. RollerMousen liittäminen on siksi ongelmallista. Jotkut KVM-kytkimet voivat tästä huolimatta tunnistaa myös muita laitteita kuin perinteisiä hiiriä ja näppäimistöjä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Hiiri voi toimia virheellisesti riippuen siitä, mihin se on kytketty tietokoneessasi. Jos hiiren käyttäminen on aiemmin onnistunut samassa laiteympäristössä ongelmitta, vika on luultavasti muualla. Liitä hiiri suoraan tietokoneesi taakse parhaan liitännän varmistamiseksi.

KVM-kytkimen, telakointiaseman tai USB-hubin käyttäminen voi aiheuttaa ongelmia.

Joidenkin ohjelmien on myös havaittu aiheuttavan ongelmia RollerMousen käytössä, esimerkiksi VMWaren ja Paradoxin.

Lisäksi muiden ohjelmistojen ajurit voivat toisinaan aiheuttaa ongelmia, etenkin muiden osoitinlaitteiden ajurit. Mikäli olet aiemmin käyttänyt muita osoitinlaitteita, varmista että niiden ohjelmistot on poistettu kokonaan.

Lyhyet näppäimistön säätöpalat on pakattu kiinnitettyinä pitkiin säätöpaloihin. Jos haluat käyttää lyhyitä säätöpaloja, irrota ne ensin pitkistä säätöpaloista.

Rannetuen voi irrottaa puhdistamista tai vaihtamista varten. Puhdista se miedolla puhdistusaineella. Jos rannetuki on vaihdettava, ota yhteyttä meihin.

Tietyissä tilanteissa langattoman laitteen ja USB-vastaanottimen välinen yhteys voi häiriintyä tai katketa. Jos näin käy, pariliitos voi olla tarpeen muodostaa uudestaan. Noudata pariliitoksen muodostamisohjeita:

– Balance Keyboard WL -näppäimistön
RollerMouse Red/Red plus WL
RollerMouse Free3 WL
Unimouse WL
Contour Mouse WL

Huomaa: Langattoman yhteyden parantamiseksi ja viiveen vähentämiseksi dongle-vastaanotin tulee yhdistää tuotepakkauksen mukana tulleen USB-jatkojohdon avulla suoraan tietokoneen USB-porttiin.