Unimouse - UKK & Vianetsintä

Täältä löydät vastauksia joita saattaa herätä liittyen tuotteeseen Unimouse
unimouse
UKK

Kokeile ladata akku liittämällä Unimouse tietokoneeseen USB-latauskaapelin avulla.
Varmista, että Unimousen pohjassa sijaitseva virtakytkin on ON-asennossa ja että hiiri on liitetty tietokoneeseen joko USB-kaapelilla tai langattomalla USB-vastaanottimella.
Jos ongelma ei ratkea, muodosta uusi pariliitos Unimousen ja langattoman USB-vastaanottimen välille.
Lataa Säätöohjeet

Voit muuttaa osoittimen nopeutta Unimousen jalustassa sijaitsevasta soikeasta painikkeesta. Valittavanasi on 10 eri nopeutta hitaasta (800 dpi) nopeaan (2800 dpi).

Kyllä voit. Jos haluat vaihtaa keskipainikkeen toiminnon kaksoisnapsautukseksi, paina soikeaa osoittimen nopeuspainiketta ja keskipainiketta samanaikaisesti. Toista vaihtaaksesi toiminnot takaisin.

Kyllä ovat. Tätä varten sinun tulee ladata verkkosivuiltamme uusin ajuri, jonka kautta voit muuttaa painikkeiden toimintoja. Muista ottaa uudelleenohjelmoidut asetukset käyttöön painamalla “Apply” ja “Close”.

Liitä Unimouse Wireless -hiiri tietokoneeseen USB-latauskaapelin avulla. Unimouse Wireless -hiiren akku latautuu noin 2 tunnissa.

Unimouse Wireless -hiiren akku latautuu noin 2 tunnissa.

Mikäli sinulla on ongelmia laitteen akun kanssa, ota yhteyttä tukeen.

Ole hyvä ja ota yhteyttä tukeen.

Kyllä, kaikki Contourin langattomat tuotteet on suojattu salauksella.

Sovittimen ja langattoman tuotteen (2,4GHz) välistä viestintää suojaa algoritmi nimeltä AES 128 bit, joka on alan standardi silloin kun on kyse kuluttajalaiteiden suojauksesta. Laiteparin muodostamisen aikanaluodaan satunnainen salausavain, jonka sovitin ja langaton laite vaihtavatkeskenään ja joka tallennetaan käytettäväksi myöhemmin viestinnän salaamisessa.

Laiteparin muodostus pysyy salattuna siksi, että se tapahtuu ainoastaan käyttäjän pyynnöstä. Sillä on tarkoituksella lyhyt kantavuus, joka estää salakuuntelun.