Ergonomiset hiiret ja tarvikkeet

Jos vietät tietokoneella useita tunteja päivittäin, olet varmasti kokenut kipuja, väsymystä ja epämukavaa tunnetta kädessä, käsivarressa, niskassa tai hartioissa. Se johtuu siitä, että harvalla on käytössään ergonominen hiiri. Ergonominen hiiri vähentää toistuvista liikkeistä johtuvia vaivoja ja on suunniteltu tekemään työasennostasi mahdollisimman hyvä.

Ergonominen hiiri auttaa välttämään hiirikäsivaivat

54 % on kokenut kipuja ja epämukavaa oloa työskenneltyään monta tuntia tietokonehiirellä. Ergonominen työpiste on olennainen tekijä rasitusvammojen välttämisessä ja fyysisen jaksamisen maksimoimisessa. Pitkäaikainen tietokonetyöskentely johtaa useimmilla vaivoihin ja kipuihin. Hyvin suunniteltu ergonominen työpiste voi kuitenkin vähentää vaivoja tai poistaa ne täysin. Vuosikausien kokemuksen ansiosta tiedämme, että juuri tietokonehiirellä on suuri merkitys – ja olemme ottaneet tämän huomioon tuotevalikoimassamme.

Keskitetty hiiri – RollerMouse

Keskitetty hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen, jolloin hiirtä ei tarvitse kurotella. Voit siirtää osoitinta molemmilla käsillä liikuttamalla ohjaustankoa kevyesti sormenpäillä. Keskitetty hiiri ei vaadi toistuvia tai tarpeettomia liikkeitä, jotka voivat aiheuttaa niska-, hartia-, kyynärpää- tai rannekipuja. Keskitetty hiiri sopii juuri sinulle, jos haluat ehkäistä hiirenkäytöstä aiheutuvia rasitusvammoja tai kärsit niistä.

Yhden käden hiiri

Jos kuitenkin työskentelet parhaiten yhden käden hiirellä, älä ahdistu. Ergonominen hiiri on mahdollista saada myös yhdelle kädelle, sillä Contour Design on kehittänyt kaksikin mallia, jotka täyttävät useimpien ergonomiset tarpeet. Unimousella ja Contour Mousella on omat etunsa, mutta yhteistä niille on, että ne vähentävät käden jännityksiä ja sopivat täydellisesti juuri sinun kädellesi.

Multimediaohjaimet

Jos työskentelet kuvan-, äänen- tai videonkäsittelyn parissa, tulet rakastamaan Contour tuotteitamme, jotka on esikonfiguroitu yhteensopiviksi useimpien tämän päivän multimediaohjelmien kanssa. Ohjelmoitavat painikkeet sekä jog- ja multimedia-pyörä nopeuttavat luovaa työtä. Muutosten tekeminen, videoiden editoiminen ja kuvatehosteiden lisääminen onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Lisäksi vältetään monimutkaiset komennot näppäimistön tai alavalikkojen kautta.

Näppäimistöt ja lisävarusteet

Näppäimistöllä ja muilla lisävarusteilla on suuri merkitys hyvinvoinnillesi. Hyvä rannetuki tai leveä kyynärvarsituki voi olla juuri se, mitä tarvitset ihanteelliseen työpisteeseen. Miltä kuulostaisi näppäimistö, jonka kallistuskulmaa voi muuttaa negatiiviseksi, jolloin kädet asettuvat juuri oikeaan kirjoitusasentoon? Olemme ottaneet kaiken huomioon – voit tutustua valikoimaamme täällä.

Kokeile maksutta 14 päivän

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse tai Unimouse.