Keskitetty hiiri

Contour RollerMouse on mullistava ergonominen työkalu, joka korvaa perinteisen tietokonehiiren. Se on PC- ja Mac-käyttöön soveltuva keskitetty osoitinlaite, jonka osoitinta voidaan siirtää näytöllä liikuttamalla ohjaustankoa hyvin kevyesti.

Mikä on keskitetty hiiri?

RollerMouse haastaa tavan, jolla käytämme tietokoneita. Innovatiivinen hiiri sijoitetaan näppäimistön eteen, mikä pienentää työskentelyaluetta ja yhtenäistää näppäimistön ja hiiren käyttöä. Näppäimistön eteen sijoitettu RollerMouse mahdollistaa molempien käsien käyttämisen, mikä lisää työasennon vaihtelevuutta. Kädet pysyvät koko ajan vartalon edessä, ja hiirtä ohjataan pienin, kevyin liikkein, mikä säästää niskaa, hartioita, kyynärpäitä ja ranteita. Näin keskittyminen helpottuu ja työskentelystä tulee tarkempaa.
keskitetty hiiri

Hyvästit hiirikädelle

Keskitetty hiiri voi lievittää hiirikättä ja muita kipuja, jotka usein liittyvät rannekanavaoireyhtymän, tenniskyynärpään ja napsusormen kaltaisiin vaivoihin.
Voit lukea niistä lisää täällä

RollerMouse on kehitetty yhteistyössä ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla voit työskennellä juuri sinun kehollesi parhaiten sopivalla tavalla.

#bettereveryday #freedomofmovement

Säästä voimiasi RollerMousen avulla

Toimi näin!
keskitetty hiiri

Suunniteltu sinulle, joka vietät useita tunteja tietokoneen ääressä

RollerMouse on suunniteltu henkilöille, joiden työpäivästä suurin osa kuluu tietokoneen ääressä. Toimivat työskentelyrutiinit ovat kaikenlaisen tietokonetyöskentelyn olennainen osa riippumatta siitä, onko käytössä Office-ohjelma vai Adobe Photoshopin kaltainen luovan suunnittelun ohjelma. RollerMouse-hiiressä osoitinta ohjataan suoraan näppäimistön edestä. Näin työnkulku tehostuu, sillä sinun ei enää tarvitse kurotella hiiren perään osoittimen ohjaamiseksi. Kun kädet sijaitsevat näppäimistön edessä, myös pikanäppäinkomentojen käyttäminen on helpompaa. Tämäkin osaltaan lisää työtehoa.
keskitetty hiiri

Keskitetty hiiri vähentää väsymistä

Keskitetty hiiri tuo lisää tehokkuutta työpäivään sekä vähentää perinteisen tietokonehiiren käytöstä johtuvia kipuja ja rasituksia.
RollerMousen keskitetty sijainti näppäimistön edessä tukee ergonomista työasentoa, sillä kurottelu ja vartalon kiertäminen ei ole tarpeen toisin kuin perinteistä tietokonehiirtä käytettäessä. Siitä on hyötyä niin laskennan ammattilaisille, luoville suunnittelijoille kuin videoiden tai valokuvien editoijille.
RollerMousen toimivan muotoilun ansiosta voit käyttää molempia käsiä osoittimen ohjaamiseen, jolloin kevyt kosketus sormenpäillä riittää. Lisäksi voit työskennellä entistä rennommin, vaihtelevammin ja koko ajan ergonomisella työalueella.

4 mallia – monta vaihtoehtoa

Keskitetty hiiri on saatavilla kolmessa eri mallissa: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3, RollerMouse Red ja RollerMouse mobile. Kaikista malleista on saatavilla eri versioita, esimerkiksi langallinen tai langaton versio sekä erikokoisella rannetuella varustettu versio.

Mikäli istut ja työskentelet tuntikausia, suosittelemme sinua aina käyttämään hyvällä rannetuella varustettua hiirtä.

Mitä käyttäjät ovat mieltä tuotteistamme?

Napsauta tästä ja löydä sinulle parhaiten sopiva RollerMouse-hiiri.

Napsauta tästä, mikäli haluat verrata eri mallien teknisiä ominaisuuksia.

Kokeile maksutta 14 päivän

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse Red, Free3 tai Pro3.