RollerMouse

RollerMouse Free3 -sarja

Keskitetty hiiri
RollerMouse Free3

Ergonomiaa, keveyttä ja käyttömukavuutta

Virtaviivaisen ja matalan muotoilunsa ansiosta Contourin RollerMouse Free3 soveltuu täydellisesti ohuille ja pienikokoisille näppäimistöille. RollerMouse Free3 on todella kevyt, joten se on täydellinen valinta, mikäli vaihtelet toisinaan työpistettä mutta et halua tinkiä RollerMousen ergonomiasta ja käyttömukavuudesta.

Kevyt mutta käytännöllinen

RollerMouse Free3 on kevyin RollerMouse-hiiremme, mutta se ei tarkoita, että käytännöllisyydestä olisi tingitty. Itse asiassa RollerMouse Free3 -hiiriohjaimessa on jopa 7 ohjelmoitavaa painiketta. Kopioi- ja liitä-painikkeiden, vasemman ja oikean painikkeen sekä kaksoisnapsautuspainikkeen lisäksi RollerMouse Free3:ssa on eteenpäin- ja taaksepäin-painikkeet, jotka ovat yhteensopivat useimpien selaimien kanssa. Perinteisen hiiren napsauttelun ja liikuttelun sijaan voit käyttää hiiriohjaimen painikkeita. Hiiriohjainpainikkeiden uudelleenohjelmoiminen onnistuu helposti ajurimme avulla.

Nopeutta ja ulottuvuutta

RollerMouse Free3 -hiiren osoittimen nopeutta on helppo säätää. Näin ohjaustangon herkkyys on säädettävissä nopeasti ja joustavasti työtehtävästä riippuen. Useimmat käyttäjät suosivat tarkkuustyöskentelyssä alhaista osoittimen nopeutta. Jos taas työ edellyttää nopeaa liikkumista näytön eri alueilla tai useilla näytöillä, osoittimen nopeutta kannattaa kasvattaa.

Kaksi kättä on parempi kuin yksi

Molemmilla käsillä työskentely ja työasennon vaihteleminen auttaa välttämään epämukavia työasentoja ja ehkäisemään rasituskipuja. Matalan ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta RollerMouse Free 3 sopii täydellisesti käytettäväksi ohuen ja pienikokoisen näppäimistön kanssa. Kapeaa ohjaustankoa on helppo käsitellä, ja se korostaa hiiriohjaimen virtaviivaisuutta.

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse Free3 joko langallisena tai langattomana.