RollerMouse

RollerMouse Free3 -sarja

Keskitetty hiiri
RollerMouse Free3

Ergonomiaa, keveyttä ja käyttömukavuutta

Virtaviivaisen ja matalan muotoilunsa ansiosta Contourin RollerMouse Free3 soveltuu täydellisesti ohuille ja pienikokoisille näppäimistöille. RollerMouse Free3 on todella kevyt, joten se on täydellinen valinta, mikäli vaihtelet toisinaan työpistettä mutta et halua tinkiä RollerMousen ergonomiasta ja käyttömukavuudesta.

Kevyt mutta käytännöllinen

RollerMouse Free3 on kevyin RollerMouse-hiiremme, mutta se ei tarkoita, että käytännöllisyydestä olisi tingitty. Itse asiassa RollerMouse Free3 -hiiriohjaimessa on jopa 7 ohjelmoitavaa painiketta. Kopioi- ja liitä-painikkeiden, vasemman ja oikean painikkeen sekä kaksoisnapsautuspainikkeen lisäksi RollerMouse Free3:ssa on eteenpäin- ja taaksepäin-painikkeet, jotka ovat yhteensopivat useimpien selaimien kanssa. Perinteisen hiiren napsauttelun ja liikuttelun sijaan voit käyttää hiiriohjaimen painikkeita. Hiiriohjainpainikkeiden uudelleenohjelmoiminen onnistuu helposti ajurimme avulla.

Nopeutta ja ulottuvuutta

RollerMouse Free3 -hiiren osoittimen nopeutta on helppo säätää. Näin ohjaustangon herkkyys on säädettävissä nopeasti ja joustavasti työtehtävästä riippuen. Useimmat käyttäjät suosivat tarkkuustyöskentelyssä alhaista osoittimen nopeutta. Jos taas työ edellyttää nopeaa liikkumista näytön eri alueilla tai useilla näytöillä, osoittimen nopeutta kannattaa kasvattaa.

Kaksi kättä on parempi kuin yksi

Molemmilla käsillä työskentely ja työasennon vaihteleminen auttaa välttämään epämukavia työasentoja ja ehkäisemään rasituskipuja. Matalan ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta RollerMouse Free 3 sopii täydellisesti käytettäväksi ohuen ja pienikokoisen näppäimistön kanssa. Kapeaa ohjaustankoa on helppo käsitellä, ja se korostaa hiiriohjaimen virtaviivaisuutta.

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse RollerMouse Free3 joko langallisena tai langattomana.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom