RollerMouse

RollerMouse Pro3 -sarja

rollermouse pro3 - rollermouse pro3 plus
RollerMouse Pro3

RollerMouse Pro 3 korjaa asentoasi

Contourin RollerMouse Pro3 edustaa tutkittua ja kestävää muotoilua ja sopii hyvin täysikokoiselle näppäimistölle. Kevyen ohjaustangon ansiosta voit ohjata hiirtä puristamatta, mikä vähentää käsien ja sormien rasittumista työpäivän aikana. RollerMouse Pro3 -hiiriohjain korjaa istuma-asentoasi luonnollisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Kun kädet lepäävät vartalon edessä, kehon kuormitus vähenee sormenpäistä hartioihin ja niskaan saakka. Näin voit keskittyä paremmin työtehtäviisi ja työskennellä mukavammin ja tehokkaammin.

Suuria vaikutuksia pienillä liikkeillä

RollerMouse Pro3 työskentelee puolestasi. Kevyt kosketus riittää liikuttamaan ohjaustankoa ja sitä kautta osoitinta näytöllä, eikä sinun tarvitse puristaa tai ohjata hiirtä. Liikuta toisen käden sormenpäillä ohjaustankoa, niin voit hallita toisella kädellä painikkeita. Näin molemmat kädet osallistuvat työskentelyyn, mikä vähentää rasitusta monen tunnin hiirityöskentelyssä.

Säädettävät toiminnot

RollerMouse Pro3 -hiiriohjaimessa on useita käytännöllisiä sisäänrakennettuja toimintoja, esimerkiksi yhden napsautuksen kopioi- ja liitä-toiminto, kolme eri ohjausjärjestelmävaihtoehtoa sekä mahdollisuus mukauttaa napsautusherkkyyttä ja osoittimen nopeutta mieltymystesi mukaan. Valittavanasi on kymmenen eri osoitinnopeutta hiiriohjaimen keskellä sijaitsevasta painikkeesta. Merkkivalot kertovat, mikä nopeus sinulla on käytössä. Voit myös säätää napsautusherkkyyttä eli napsautukseen tarvittavaa voimaa.

Esiohjelmoidut painikkeet

RollerMouse Pro3 -hiiriohjaimen painikkeet on esiohjelmoitu helpottamaan kaikkein käytetyimpiä hiiritoimintoja, kuten kaksoisnapsautusta sekä kopiointia ja liittämistä. Perinteisen hiiren napsauttelun ja liikuttelun sijaan voit käyttää hiiriohjaimen painikkeita. Hiiriohjainpainikkeiden uudelleenohjelmoiminen onnistuu helposti ajurimme avulla.

Yksi hiiri – useita rannetukia

RollerMouse Pro3 -tuoteperheeseen on saatavissa kaksi eri rannetukea. RollerMouse Pro3 -hiiriohjaimen mukana toimitettava lyhyt rannetuki on hyvä vaihtoehto, jos pöydällä on vain vähän tilaa. RollerMouse Pro3 Plus -hiiriohjaimen mukana toimitettava pidempi rannetuki puolestaan tarjoaa vielä parempaa käyttömukavuutta ja kyynärvarsitukea.
RollerMouse Pro3

Pro3

RollerMouse Pro3 plus

Pro3 plus

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile ergonomista hiirtä joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse jokin seuraavista RollerMouse malleista: Pro3 tai Pro3 plus.