RollerMouse

RollerMouse Red -sarja

rollermouse red - rollermouse red plus - rollermouse red max
RollerMouse Red Wireless

Rollermouse Red lisää työtehoa

RollerMouse Red on keskitetty hiirimalli, jonka palkittu muotoilu tarjoaa sinulle vaihtelua ja tarkkuutta tuntikausien tietokonetyöskentelyyn. RollerMouse Red -hiiriohjaimen painikkeiden ja avoimen ohjaustangon ansiosta voit käyttää hiirityöskentelyyn vuorotellen oikeaa ja vasenta kättä. Näin ehkäiset yksipuolisesta lihasten ja jänteiden käytöstä johtuvia rasitusvammoja sekä lisäät jaksamistasi tuntikausien hiirityöskentelystä huolimatta.

Red-mallia on saatavilla viittä eri vaihtoehtoa: langaton ja langallinen malli erilaisilla ranne- ja kyynärvarsituilla.

Laaja ulottuvuus ja hyvä tarkkuus

RollerMouse Red helpottaa näytöllä liikkumista riippumatta siitä, työskenteletkö yhdellä vai useammalla näytöllä. Osoittimen ulottuma määrittyy automaattisesti, joten voit helposti työskennellä usealla näytöllä samaan aikaan. Vakaa ohjaustanko ja sen kuvioitu kumipinta helpottavat osoittimen liikuttelua ja napsauttamista tarkasti. Sillä on intensiivisessä tietokonetyöskentelyssä suuri merkitys.

Palkittua designia ja tutkittua tehoa

Vuonna 2013 RollerMouse Red sai Red Dot Design -palkinnon tyylikkäästä muotoilustaan, jossa kotelon harjattu alumiini yhdistyy tunnusomaisiin punaisiin yksityiskohtiin. Malli on edelleen todella suosittu. Myös RollerMousen käytön vaikutukset ovat saaneet tunnustusta. Coxitin kanssa yhteistyössä tehdyssä, 4 000 pohjoismaalaisen osanottajan tutkimuksessa jopa 99 prosenttia hiirikäden vaivoista kärsivistä tai kärsineistä vastaajista kertoi, että keskitetyn ergonomisen hiiren käyttäminen oli vähentänyt hiirikäsikipuja ja -vaivoja.

Lisää mukavuutta ja jaksamista

RollerMouse Red -hiiriohjaimen painikkeet on esiohjelmoitu helpottamaan kaikkein käytetyimpiä hiiritoimintoja, kuten kaksoisnapsautusta sekä kopiointia ja liittämistä. Näin sinun tarvitsee napsautella vähemmän kuin perinteisellä tietokonehiirellä. Kyseessä on pieni yksityiskohta, joka kuitenkin voi olla merkittävä tekijä monessa tilanteessa ja osaltaan auttaa vähentämään hiirenkäytön kuormittavuutta. Hiiren painikkeiden uudelleenohjelmoiminen onnistuu helposti ajurimme avulla.

Yksi hiiri – useita ranne- ja kyynärvarsitukia

RollerMouse Red -tuoteperhe on saatavissa monilla erilaisilla ranne- ja kyynärvarsituilla sekä niin langallisena kuin langattomanakin versiona. Mallista riippumatta voit mukauttaa hiiren omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja sen intuitiivisten ja älykkäiden ominaisuuksien avulla voit työskennellä entistä ergonomisemmin ja tuottavammin. Kaikki ranne- ja kyynärvarsitukemme ovat irrotettavia ja muunneltavissa, mikäli tarpeesi tai mieltymyksesi muuttuvat.
RollerMouse Red

Red

RollerMouse Red plus

Red plus

RollerMouse Red Max

Red max

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile Rollermousea joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja niskassa, hartioissa ja käsissä.
Valitse jokin seuraavista RollerMouse Red, Red plus tai Red max.

All Things Ergo
You could probably repel an office intruder using the RollerMouse Re:d as a club, and still be able to mouse with it afterwards.
Ergonomics enthusiast Jason McIntire writes about his experience with RollerMouse Red for the blog All Things Ergo.
Lue koko arviointi


All Things Ergo

Everything a Contour keyboard should be.
Contour’s RollerMouse line – especially the Red – has always impresssed me with its build quality and well-thought-out features, so I’d have been disappointed if the Contour keyboard had proven to be some cheaply-made afterthought. Though there’s no metal showing on the outside of the Balance, its weight suggests a metal plate inside. (And no, I haven’t gotten curious enough to try and figure out how to get the thing open.)
Lue koko arviointi


Geekazine

This is really cool, I haven’t seen a new mouse concept in a while… there’s a little bit more accuracy than actually using a mouse.
Jeffery Powers talks to Contour Design’s James Golden about the RollerMouse Red at the 2014 SXSW festival.
Lue koko arviointi

Sibelius Blog
… what really delights me is how much more efficient my Sibelius technique has become.
Musician Chris Hinkins tries the RollerMouse Red as a remedy for arm pain. He chronicles the experience for Sibelius Blog and NYC Music Services.
Lue koko arviointi