Tietokoneen lisävarusteet

Valikoimassamme olevat tietokoneen lisävarusteet on suunniteltu samojen periaatteiden pohjalta kuin hiiremme, ja tavoitteenamme on tarjota paras ja ergonomisin käyttäjäkokemus. Valikoimaamme kuuluu kyynärvarsitukia, rannetukia, teline kannettavalle tietokoneelle, näppäimistö sekä suojuksia.

Mukavuutta lisäävät tietokoneen lisävarusteet

Tietokoneen lisävarusteet, joiden avulla voit tehdä työasennostasi ergonomisemman, lisäävät mukavuutta ja vähentävät niskan, selän, käsivarsien ja ranteiden lihasjännityksiä.

Lisävarusteet

Ihanteellinen työskentelytapa sopivien työvälineiden avulla

Tehosta työtäsi entisestään yhdistämällä hiiri Contourin lisävarusteisiin. Huomaat nopeasti, että sopivat työkalut paitsi lisäävät mukavuutta, luovuutta ja tehokkuutta, myös parantavat työskentelytapoja ja työnkulkua.

Kyynärvarsitukemme valmistetaan materiaaleista, jotka tarjoavat napakkaa tukea, jolloin paino jakautuu tasaisemmin. Lisäksi ne ovat helposti puhdistettavia ja sopivat hyvin toimistoympäristöön.

Lisävarusteet

Negatiivinen kallistuskulma parantaa ergonomiaa

Kokeile esimerkiksi Balance Keyboard -näppäimistöämme, jonka kallistuskulman voi säätää negatiiviseksi. Negatiivisessa kallistuskulmassa kädet asettuvat automaattisesti juuri oikeaan kirjoitusasentoon. Näin sinun ei tarvitse jännittää sormiasi. 

contour design

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä