contour

ArmSupport Red

lisävarusteet rollermouse redille

Mukavuutta työpäivään

Miksi työnteon muka pitäisi väsyttää? Nyt voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti tarvitsematta jatkuvasti miettiä asentoasi. Hyvä kyynärvarsituki vähentää merkittävästi niskaan, selkään, käsivarsiin ja ranteisiin kohdistuvaa lihasjännitystä.

Neutraali työasento tuo mukavuutta

Paljon tietokoneella työskentelevän on tärkeää pyrkiä pitämään
asentonsa neutraalina – mikä helposti unohtuu, kun keskittyy
käsillä olevaan tehtävään. Nyt voit automaattisesti säilyttää ergonomisen työasennon, jossa ranteiden kulma suhteessa näppäimistöön pysyy oikeana, työskentelitpä istuen tai seisten.

Erityisesti RollerMouse Red- ja RollerMouse Red plus -hiirelle kehitetty kyynärvarsituki luo siirtymän pöydän ja yläruumiin välille näppäiltäessä ja RollerMouse-hiirtä käytettäessä. 

Kevyt ja mukautuva

Kyynärvarsituki tarjoaa nopean avun, sillä se on helppo kiinnittää ja sopii kaikenlaisiin työpöytiin, joiden paksuus on 0,5–3 cm.
Yhdistämällä sen RollerMouse Red- tai Red plus -hiireen saat optimaalisen työpisteen. Tuki on helppo desinfioida alkoholilla, mikä auttaa pitämään työpisteen hygieenisenä. Työskentelitpä seisten tai istuen saavutat täydellisen asennon ja voit työskennellä kivuttomasti.

ArmSupport Red - Kyynärvarsituki
ArmSupport Red - Kyynärvarsituki

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä