contour

Contour Laptop Riser

HYVÄ ERGONOMIA​

Nosta kannettava tietokone korkeammalle ja anna niskasi levätä

Laptop Riser on kannettavalle tietokoneelle tarkoitettu teline, joka täydentää ergonomista työpistettä niin kotona kuin toimistossakin. Laptop Riser on suunniteltu nostamaan kannettavan tietokoneen näyttö silmien korkeudelle. Näin se auttaa välttämään selän ja niskan taipumista tietokoneella työskenneltäessä.

Laptop Riser on ergonominen työväline, jonka ansiosta työskentelyasento on terveellinen ja luonnollinen. Lisäksi se vähentää niskan, hartioiden ja selän jännitystä ja kipuja.

Tyylikäs, kestävä ja helposti mukana kulkeva teline

Tyylikkään ja kestävän Laptop Riserin muotoilu noudattaa muiden Contour Designin tuotteiden muotoilua. Se on suunniteltu sopimaan ahtaillekin työpöydille. Muotoilunsa ansiosta teline on helppo ottaa mukaan matkalle, joten se sopii erinomaisesti työmatkoilla käytettäväksi. Työpisteessä se tarjoaa mahdollisuuden ottaa käyttöön lisänäyttö.

Helppo säätää

Laptop Riser on helppo säätää 0–75 asteen kulmaan pöydästä. Se nostaa kannettavan tietokoneen näytön ergonomisesti sopivalle korkeudelle, jolloin niskaa tai selkää ei tarvitse taivuttaa.

Tryk på den runde knap, og før begge ben ud til den ønskede position.

Træk de forreste ben væk fra hinanden.
Fold begge fødder helt ud. Sæt din tablet på stativet, og slå dig løs!
Bruges stativet til en bærbar computer, skal stativets ben længere ud til siden.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä