Multimediaohjain

Contourin multimediaohjain on täydellinen työväline äänen-, videon- tai kuvankäsittelyyn, joka edellyttää shuttle- ja jog-toimintoja.

Mitä multimediaohjain tekee?

Contour Shuttle on ihanteellinen työväline sinulle, jonka työtehtäviin kuuluu äänen-, videon- tai kuvankäsittelyä. Multimediaohjain täydentää näppäimistöä ja hiirtä sekä parantaa työnkulkua. Innovatiivinen muotoilu ja intuitiiviset toiminnot vähentävät tarvetta käyttää monimutkaisia pikanäppäinkomentoja tai alavalikkoja.
contour shuttle

Täydellinen työväline

Sisäänrakennettujen jog- ja shuttle-toimintojen avulla voit muun muassa nopeasti selailla ääni- ja kuvatiedostoja sekä esikatsella kuvakansioita. Multimediaohjain helpottaa aikajanan kelaamista eri nopeuksilla eteen- ja taaksepäin.

Ole luova Contour Shuttlen avulla

kuvan, äänen ja videon muokkaukseen
contour shuttle

Esikonfiguroitu yhteensopivaksi monien eri ohjelmien kanssa

Contour Shuttle on käyttövalmis työkalu kaikille, joilla on käytössään esimerkiksi Apple Final Cut Pro, Autodesk Autocad, Adobe Creative Suite: Photoshop, Prelude, Premier Pro, After Effects tai Audition. Contour Shuttle on multimediaohjain, joka on esikonfiguroitu toimimaan yli 100 suositun editointiohjelman kanssa. Se jopa havaitsee käyttämäsi ohjelman ja muuttaa asetuksia automaattisesti sen mukaan.

Sinulle, joka haluat parantaa luovuuttasi

Valitse joko kiinteälle työpisteelle suunniteltu ShuttlePRO v2 tai etätyöskentelyyn ja tien päälle sopiva ShuttleXpress. Molemmat mallit sopivat sekä PC- että Mac-ympäristöön ja parantavat nopeasti digitaalista luovuuttasi.
Shuttle Pro V2

ShuttlePRO v2

ShuttleXpress

ShuttleXpress

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä