Multimediaohjain

Contourin multimediaohjain on täydellinen työväline äänen-, videon- tai kuvankäsittelyyn, joka edellyttää  jog-toimintoja.

Mitä multimediaohjain tekee?

Contour Multimedia Controller on ihanteellinen työväline sinulle, jonka työtehtäviin kuuluu äänen-, videon- tai kuvankäsittelyä. Multimediaohjain täydentää näppäimistöä ja hiirtä sekä parantaa työnkulkua. Innovatiivinen muotoilu ja intuitiiviset toiminnot vähentävät tarvetta käyttää monimutkaisia pikanäppäinkomentoja tai alavalikkoja. 

contour Multimedia Controller

Täydellinen työväline

Sisäänrakennettujen jog- ja Multimedia Controller-toimintojen avulla voit muun muassa nopeasti selailla ääni- ja kuvatiedostoja sekä esikatsella kuvakansioita. Multimediaohjain helpottaa aikajanan kelaamista eri nopeuksilla eteen- ja taaksepäin.

Ole luova Contour Multimedia Controller avulla

kuvan, äänen ja videon muokkaukseen
contour Multimedia Controller

Esikonfiguroitu yhteensopivaksi monien eri ohjelmien kanssa

Contour Multimedia Controller on käyttövalmis työkalu kaikille, joilla on käytössään esimerkiksi Apple Final Cut Pro, Autodesk Autocad, Adobe Creative Suite: Photoshop, Prelude, Premier Pro, After Effects tai Audition. Contour Multimedia Controller on multimediaohjain, joka on esikonfiguroitu toimimaan yli 100 suositun editointiohjelman kanssa. Se jopa havaitsee käyttämäsi ohjelman ja muuttaa asetuksia automaattisesti sen mukaan.

Sinulle, joka haluat parantaa luovuuttasi

Valitse joko kiinteälle työpisteelle suunniteltu Multimedia Controller PRO v2 tai etätyöskentelyyn ja tien päälle sopiva Multimedia Controller Xpress. Molemmat mallit sopivat sekä PC- että Mac-ympäristöön ja parantavat nopeasti digitaalista luovuuttasi.

Multimedia Controller PRO v2

Multimedia Controller Xpress

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä