Multimedia Controller pro

Multimedia Controller PRO v2

Multimediaohjain

Uudistaa työntekosi!

Multimedia Controller PRO v2 täydentää hiirtä ja näppäimistöä. Sen innovatiivinen muotoilu ja intuitiiviset ohjaimet vähentävät näppäimistötyöskentelyn tarvetta ja tehostavat työntekoa. Contour Designin Multimedia Controller PRO v2 -ohjain on täydellinen tuottavuutta tehostava lisävaruste videon, äänen ja valokuvien editointiin PC- tai Mac-tietokoneella.

Tehoa multimediatyöskentelyyn - Käden käänteessä

Multimedia Controller PRO v2 -multimediaohjaimen ihanteellinen muotoilu ja toiminnot tehostavat videoeditointia, graafista suunnittelua ja muita työtehtäviä, joissa tarvitaan jog-toimintoja. Ohjain on esikonfiguroitu alan johtavia audio- ja videoeditointiohjelmia varten, ja sen 15 räätälöitävää painiketta hyödyntävät yleisimpiä makroja ja tekevät työskentelystä uskomattoman nopeaa ja tarkkaa.

Jog-pyörä varusteena

Jog/Multimedia Controller-pyörä varusteena. Ohjelman aikajanan selaaminen voi olla kömpelöä perinteisellä hiirellä ja näppäimistöllä. Multimedia Controller PRO v2 -ohjaimen jousitettu jog-pyörä mahdollistaa aikajanan kelaamisen eri nopeuksilla eteen- ja taaksepäin.

Ohjelmoitavat painikkeet

Multimedia Controller PRO v2 -ohjaimessa on 15 ohjelmoitavaa painiketta, joten voit asettaa siihen käyttämäsi pikakomennot tai makrot, jotta ne ovat aina saatavilla tehostamaan tuottavuutta.

Helpottaaksemme työtäsi olemme laatineet tarroja, joista näet yleisimmät pikanäppäinkomennot.
Voit ladata tarrat täältä.

Multimedia Controller pro
Käyttöjärjestelmät ja hyödyllisiä linkkejä

Multimedia Controller PRO v2 on yhteensopiva Apple -tietokoneiden kanssa, joissa on Mac OS 10.9 tai uudempi käyttöjärjestelmä, sekä PC tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Oletko ohjelmistokehittäjä ja haluat sovelluksesi toimivan yhdessä Multimedia Controller-ohjaimen kanssa?
Käytä yhteydenottolomaketta verkossa

Multimedia Controller pro
Esikonfiguroidut asetukset

Multimedia Controller PRO v2 -ohjaimen tärkein ominaisuus on sen helppokäyttöisyys. Jotta pääsisit nopeasti alkuun, Mac- ja PC-tietokoneita tukeva ohjelmisto sisältää esikonfiguroidun kokoonpanon yli sataa suosittua editointisovellusta varten.

Windows Multimedia Controller settings
Mac Multimedia Controller settings

Multimedia Controller pro
AppDetection

Multimedia Controller PRO v2 tunnistaa käyttämäsi sovelluksen ja vaihtaa konfiguraatiota automaattisesti, mikä on erityisen kätevää, jos käytät useita sovelluksia samassa projektissa.

Multimedia Controller pro
Yhteensopivat ohjelmistot

Adobe Creative Suite, Apple Final Cut Pro, Apple Logic Pro, Autodesk Autocad, Avid Media Composer, Avid Pro Tools, Boris FX, Sony Vegas Pro, Steinberg Cubase, Apple iWork, verkkoselaimet ja monta muuta ohjelmistoa. Jos käyttämäsi ohjelma ei ole luettelossa, ja monta muuta ohjelmistoa. 


Chris Watkins Media

‘By far the best piece of kit I have ever purchased’ (Chris, Chris Watkins Media). Get a brief overview of the Multimedia Controller pro v2. 
Watch full video review


CazuallUK

‘I would 100% recommend this to people who do a lot of editing’ (Matt, CazuallUK)
Watch full video review


Larryjordan.com

‘First, I LOVE the jog wheel. Once I realized that this is designed to run in conjunction with the mouse, the speed and efficiency of scrolling through the timeline and clips is just delightful.’ (Larry Jordan, larryjordan.com)
Read full review


SoundOnSound.com

‘It’s a simple idea, well executed and also very affordable, so it’s well worth checking out.’ (Paul White, SoundOnSound.com)
Read full review


CreativeCow.Net

‘The Multimedia Controller Pro 2 is habit forming. Use one for a day or two and you’ll be hooked.’ (Jim Kanter, Apple Certified Trainer, CreativeCow.Net)
Read full review

 

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä