Shuttlepro

ShuttlePRO v2

Multimediaohjain
Shuttle Pro V2

Uudistaa työntekosi!

ShuttlePRO v2 täydentää hiirtä ja näppäimistöä. Sen innovatiivinen muotoilu ja intuitiiviset ohjaimet vähentävät näppäimistötyöskentelyn tarvetta ja tehostavat työntekoa. Contour Designin ShuttlePRO v2 -ohjain on täydellinen tuottavuutta tehostava lisävaruste videon, äänen ja valokuvien editointiin PC- tai Mac-tietokoneella.

Tehoa multimediatyöskentelyyn - Käden käänteessä

ShuttlePRO v2 -multimediaohjaimen ihanteellinen muotoilu ja toiminnot tehostavat videoeditointia, graafista suunnittelua ja muita työtehtäviä, joissa tarvitaan shuttle- ja jog-toimintoja. Ohjain on esikonfiguroitu alan johtavia audio- ja videoeditointiohjelmia varten, ja sen 15 räätälöitävää painiketta hyödyntävät yleisimpiä makroja ja tekevät työskentelystä uskomattoman nopeaa ja tarkkaa.

Jog/shuttle-pyörä varusteena

Jog/shuttle-pyörä varusteena. Ohjelman aikajanan selaaminen voi olla kömpelöä perinteisellä hiirellä ja näppäimistöllä. ShuttlePRO v2 -ohjaimen jousitettu jog/shuttle-pyörä mahdollistaa aikajanan kelaamisen eri nopeuksilla eteen- ja taaksepäin.

Ohjelmoitavat painikkeet

ShuttlePRO v2 -ohjaimessa on 15 ohjelmoitavaa painiketta, joten voit asettaa siihen käyttämäsi pikakomennot tai makrot, jotta ne ovat aina saatavilla tehostamaan tuottavuutta.

Helpottaaksemme työtäsi olemme laatineet tarroja, joista näet yleisimmät pikanäppäinkomennot.
Voit ladata tarrat täältä.

Shuttlepro
Käyttöjärjestelmät ja hyödyllisiä linkkejä

ShuttlePRO v2 on yhteensopiva Apple -tietokoneiden kanssa, joissa on Mac OS 10.9 tai uudempi käyttöjärjestelmä, sekä PC tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Oletko ohjelmistokehittäjä ja haluat sovelluksesi toimivan yhdessä Shuttle-ohjaimen kanssa?
Käytä yhteydenottolomaketta verkossa

Shuttlepro
Esikonfiguroidut asetukset

ShuttlePRO v2 -ohjaimen tärkein ominaisuus on sen helppokäyttöisyys. Jotta pääsisit nopeasti alkuun, Mac- ja PC-tietokoneita tukeva ohjelmisto sisältää esikonfiguroidun kokoonpanon yli sataa suosittua editointisovellusta varten.

Windows Shuttle settings
Mac Shuttle settings

Shuttlepro
AppDetection
ShuttlePRO v2 tunnistaa käyttämäsi sovelluksen ja vaihtaa konfiguraatiota automaattisesti, mikä on erityisen kätevää, jos käytät useita sovelluksia samassa projektissa.
Shuttlepro
Yhteensopivat ohjelmistot

Adobe Creative Suite, Apple Final Cut Pro, Apple Logic Pro, Autodesk Autocad, Avid Media Composer, Avid Pro Tools, Boris FX, Sony Vegas Pro, Steinberg Cubase, Apple iWork, verkkoselaimet ja monta muuta ohjelmistoa. Jos käyttämäsi ohjelma ei ole luettelossa, käytä yhteydenottolomaketta verkossa


Chris Watkins Media

‘By far the best piece of kit I have ever purchased’ (Chris, Chris Watkins Media). Get a brief overview of the shuttle pro v2. 
Watch full video review


CazuallUK

‘I would 100% recommend this to people who do a lot of editing’ (Matt, CazuallUK)
Watch full video review


Larryjordan.com

‘First, I LOVE the shuttle ring and jog wheel. Once I realized that this is designed to run in conjunction with the mouse, the speed and efficiency of scrolling through the timeline and clips is just delightful.’ (Larry Jordan, larryjordan.com)
Read full review


SoundOnSound.com

‘It’s a simple idea, well executed and also very affordable, so it’s well worth checking out.’ (Paul White, SoundOnSound.com)
Read full review


CreativeCow.Net

‘The Shuttle Pro 2 is habit forming. Use one for a day or two and you’ll be hooked.’ (Jim Kanter, Apple Certified Trainer, CreativeCow.Net)
Read full review

 

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä