Shuttlexpress

ShuttleXpress

Multimediaohjain
Contour ShuttleXpress

Työkalu sinulle joka työskentelet ääni-, video- tai valokuvasovellusten kanssa

Helposti mukana kulkeva, kevyt ja kustannustehokas ShuttleXpress mahdollistaa digitaalisiin aikajanoihin pohjautuvien projektien tarkan editoinnin ja tehokkaan työskentelyn toimistosovelluksissa myös tien päällä. ShuttleXpress-ohjaimessa on viisi ohjelmoitavaa painiketta, jog-valitsin ja shuttle-pyörä ja sitä voi käyttää lukuisten sovellusten kanssa esimerkiksi valokuvien editointiin, lääketieteelliseen kuvantamiseen, tekstinkäsittelyyn ja tietojen syöttämiseen.

ShuttleXpress auttaa tehostamaan tuottavuutta

Contour Design’s ShuttleXpress helps boost productivity in the office, studio, home, and elsewhere. ShuttleXpress on pienikokoinen multimediaohjain, joka pohjautuu palkittuun ShuttlePRO v2 -ohjaimeen. Ohjelmoitava ohjain on yhteensopiva kaikkien suosituimpien multimedia- ja toimisto-ohjelmien kanssa. Liikkuvalle työntekijälle ja kevyeen käyttöön suunniteltu ShuttleXpress-ohjain on ergonominen ja miellyttävän tuntuinen kädessä. USB-liitännällä tietokoneeseen liitettävällä ShuttleXpress-ohjaimella on helppo työskennellä tarkasti lukuisissa Mac- ja PC-ohjelmissa.

Jog/shuttle-pyörä varusteena

igitaalisiin aikajanoihin pohjautuvissa sovelluksissa responsiivisesti kiertyvä jog-valitsin ja ulkoinen shuttle-rengas antavat analogisen editoinnin tuntua. Tämä ohjain sopiikin täydellisesti videoleikkeiden ja ääniraitojen editointiin. Keskellä olevalla jog-pyörällä voit skannata mediaa ruutu ruudulta ja ulkorenkaalla voit kelata aikajanaa eteen- ja taaksepäin eri nopeuksilla. Muissa sovelluksissa jog-pyörää voi käyttää valokuvien esikatseluun ja editointiin, verkkosivujen vierittämiseen ylös- ja alaspäin ja laskentataulukoiden tarkasteluun, joten tämä ohjain ei ole pelkkä aikajanatyökalu.
Shuttlexpress

Ohjelmoitavat painikkeet

Lisäksi viiteen ohjelmoitavaan painikkeeseen voidaan asettaa lähes minkä tahansa multimedia- tai toimistosovelluksen perustoiminnot tai jopa sarja automatisoituja tehtäviä yhdellä napsautuksella. Kun olet säätänyt ShuttleXpress-ohjaimen itsellesi sopivaksi sinun ei enää tarvitse etsiä kuvakkeita näytöltä tai käyttää kömpelöitä pikakomentoja näppäimistöllä. Voit siis työskennellä projektiesi parissa nopeammin ja jouhevammin.
Shuttlexpress

Esikonfiguroidut asetukset

Työtä helpottavat lisäksi Mac- ja PC-tietokoneiden ohjelmistoajurit, jotka on esikonfiguroitu yli sataa suosittua ohjelmaa varten, kuten Adobe CC, Apple Final Cut Pro, Autodesk Autocad, Microsoft Office ja Apple iWork -sovellukset. Kun avaat sovelluksen, jota haluat käyttää, ShuttleXpress mukautuu automaattisesti tarvitsemiisi toimintoihin. Tämä on erityisen kätevää, jos vaihdat toistuvasti eri ohjelmien välillä.

Windows Shuttle settings
Mac Shuttle settings

Shuttlexpress

Yhteensopivat ohjelmistot

Adobe Creative Suite, Apple Final Cut Pro, Apple Logic Pro, Autodesk Autocad, Avid Media Composer, Avid Pro Tools, Boris FX, Sony Vegas Pro, Steinberg Cubase, Apple iWork, verkkoselaimet ja monta muuta ohjelmistoa.

Jos käyttämäsi ohjelma ei ole luettelossa, käytä yhteydenottolomaketta verkossa

 

Shuttlexpres

Käyttöjärjestelmät ja hyödyllisiä linkkejä

ShuttleXpress on yhteensopiva Apple -tietokoneiden kanssa, joissa on Mac OS 10.9 tai uudempi käyttöjärjestelmä, sekä PC tietokoneiden kanssa, joissa on Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Oletko ohjelmistokehittäjä ja haluat sovelluksesi toimivan yhdessä Shuttle-ohjaimen kanssa? Käytä yhteydenottolomaketta verkossa

 

Before you buy

“‘I would be perfectly happy with the Xpress for travel, and have the Pro for my dedicated editing machine’ (Brian Burnett, Before You Buy)”.
Watch full video review


Larryjordan.com

“‘The ShuttleXpress is simple and understated, it does what it does and it does it remarkably well, but the drivers are where the product really shines with them being actively maintained by Contour Design to ensure it works on the latest OS…’ (Hammy Havoc, CEO, Previous Magazine)”.
Read full review

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä