näppäimistö

Balance Keyboard

HYVÄ ERGONOMIA - Langaton tai langallinen versio

NÄPPÄIMISTÖ - Contour Balance Keyboard

Näppäimistö jossa mukavuus sisäänrakennettuna

Balance Keyboard -näppäimistö on kehitetty juuri sinun työskentelyäsi varten. Se varmistaa hyvän työskentelyasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Lisäksi näppäimistön kallistuskulmaa voi säätää, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan asennon.

Täydellinen yhdistelmä

Balance Keyboard -näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä palkittujen RollerMouse-hiiriemme kanssa. Kokoonpano tarjoaa sinulle paremman ja kuormittamattoman työasennon, jossa pystyt käyttämään näppäimistöä ja hiirtä tehokkaasti. Kätesi pysyvät tiiviisti työalueella, kun ohjaustanko ja näppäimistö ovat käden ulottuvilla. Balance Keyboard -näppäimistön säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan.

Työskentele ergonomisesti

Balance keyboardin avulla saat täydellisen ergonomisen kokonaisuuden. Säädettävät jalat mahdollistavat helpon kallistuksen kolmeen eri käyttökulmaan: negatiiviseen, neutraaliin ja positiiviseen. Kun käytätä näppäimistö negatiivisessa kulmassa kädet ovat automaattisesti parhaassa asennossa kirjoittamiseen. Tämä mahdollistaa sormien pitämisen rentona kirjoittaessa.

Enemmän toiminnallisuutta sormenpäille

Näppäimistössä on Windows-näppäimistön asetukset, mutta se on myös yhteensopiva Macin kanssa. Näppäimistössä on myös medianäppäimet*, jotka helpottavat jokapäiväisiä tehtäviä, kuten laskimen käyttöä tai sähköpostin lähettämistä. Myös perinteiset funktionäppäimet (F1–F12) ovat saatavilla. Fn Lock -toiminnon avulla voit ottaa ne käyttöön tarvittaessa.

* Medianäppäimet voidaan ohjelmoida MAC OS X -käyttöjärjestelmälle

Tehokkuutta ja vapautta Balance Keyboard -näppäimistöllä

Balance Keyboard on saatavana sekä langattomana että langallisena. Langaton malli toimii kahdella AAA-paristolla ja se liitetään mukana tulevalla USB-vastaanottimella, jota voi turvallisesti säilyttää paristokotelossa, kun se ei ole käytössä. Balance Keyboard -näppäimistö hyödyntää älykästä energiaa säästävää tekniikkaa, joka tarkoittaa, että sinun on laitettava se pois päältä vain matkustaessasi tai sitä varastoidessasi.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom