näppäimistö

Balance Keyboard

HYVÄ ERGONOMIA - Langaton tai langallinen versio

NÄPPÄIMISTÖ - Contour Balance Keyboard

Näppäimistö jossa mukavuus sisäänrakennettuna

Balance Keyboard -näppäimistö on kehitetty juuri sinun työskentelyäsi varten. Se varmistaa hyvän työskentelyasennon, jossa kädet asettuvat vartalon eteen. Kompaktista koostaan huolimatta Balance Keyboard tarjoaa samoja toimintoja kuin täysikokoinen näppäimistö, esimerkiksi pikanäppäin- ja mediakomennot sekä numeerisen näppäimistön. Lisäksi näppäimistön kallistuskulmaa voi säätää, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan asennon.

Täydellinen yhdistelmä

Balance Keyboard -näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä palkittujen RollerMouse-hiiriemme kanssa. Kokoonpano tarjoaa sinulle paremman ja kuormittamattoman työasennon, jossa pystyt käyttämään näppäimistöä ja hiirtä tehokkaasti. Kätesi pysyvät tiiviisti työalueella, kun ohjaustanko ja näppäimistö ovat käden ulottuvilla. Balance Keyboard -näppäimistön säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan.

Työskentele ergonomisesti

Balance keyboardin avulla saat täydellisen ergonomisen kokonaisuuden. Säädettävät jalat mahdollistavat helpon kallistuksen kolmeen eri käyttökulmaan: negatiiviseen, neutraaliin ja positiiviseen. Kun käytätä näppäimistö negatiivisessa kulmassa kädet ovat automaattisesti parhaassa asennossa kirjoittamiseen. Tämä mahdollistaa sormien pitämisen rentona kirjoittaessa.

Enemmän toiminnallisuutta sormenpäille

Näppäimistössä on Windows-näppäimistön asetukset, mutta se on myös yhteensopiva Macin kanssa. Näppäimistössä on myös medianäppäimet*, jotka helpottavat jokapäiväisiä tehtäviä, kuten laskimen käyttöä tai sähköpostin lähettämistä. Myös perinteiset funktionäppäimet (F1–F12) ovat saatavilla. Fn Lock -toiminnon avulla voit ottaa ne käyttöön tarvittaessa.

* Medianäppäimet voidaan ohjelmoida MAC OS X -käyttöjärjestelmälle

Tehokkuutta ja vapautta Balance Keyboard -näppäimistöllä

Balance Keyboard on saatavana sekä langattomana että langallisena. Langaton malli toimii kahdella AAA-paristolla ja se liitetään mukana tulevalla USB-vastaanottimella, jota voi turvallisesti säilyttää paristokotelossa, kun se ei ole käytössä. Balance Keyboard -näppäimistö hyödyntää älykästä energiaa säästävää tekniikkaa, joka tarkoittaa, että sinun on laitettava se pois päältä vain matkustaessasi tai sitä varastoidessasi.

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä