Yhden käden hiiri

Unimousen ja Contour Mousen kaltainen ergonominen tietokonehiiri edistää hyvää käsien asentoa, sillä hiirtä ei tarvitse puristaa tiukasti kuten usein käytettäessä perinteistä hiirtä. Jos tehokkuus on sinulle tärkeintä, voit hyvin valita valikoimastamme sopivan yhden käden hiiren.

Rasittuuko, väsyykö tai kipeytyykö kätesi tietokonetta käytettäessä? Ongelma voi piillä hiiressäsi

tietokonehiiri

Vältä rasitusvammat

Rasitusvamma syntyy, kun käsivartta sekä ojennetaan että käännetään tartuttaessa hiireen. Rasitusvammojen ehkäisemiseksi onkin tärkeää, että tietokonehiiri on juuri sopiva käteesi ja tukee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Otteen pitää olla rento eivätkä sormet saa koukistua liikaa, sillä se kuormittaa kättä ja rannetta ja voi aiheuttaa hiirikäden.

tietokonehiiri

Jokaisen kannattaa hankkia omalle kädelle sopiva tietokonehiiri

Siksi olemmekin kehittäneet Unimousen ja Contour Mousen! Molemmat hiiret on suunniteltu sillä ajatuksella, että kädet ovat erilaisia. Näin ollen kaikille käsille ei sovi samanlainen hiiri. Etenkin yhden käden hiiressä on tärkeää, että hiiri on kädelle oikean kokoinen ja tarjoaa vaihtelua, sillä sama käsi vastaa kaikesta hiirityöskentelystä.

tietokonehiiri

Unimouse – säädettävissä juuri sinun kädellesi sopivaksi

Unimouse on säädettävissä juuri sinulle sopivaksi, aivan samaan tapaan kuin toimistotuoli tai korkeussäädettävä työpöytä. Unimousessa voit säätää sekä kaltevuutta että peukalotukea, joten voit muuttaa käden asentoa päivän aikana. Tällöin käden ja kyynärvarren lihakset kuormittuvat vähemmän, mikä ehkäisee kramppeja, kipuja ja rasitusvammoja.

tietokonehiiri

Contour Mouse – sopii käteesi kuin hansikas

Contour Mouse -hiirtä on saatavilla montaa eri versiota, joten löydät helposti sinulle sopivan hiiren. Contour Mousea löytyy useita eri kokoja sekä oikea- että vasenkätisille. Valikoimamme sisältää siis takuulla myös juuri sinulle sopivan hiiren. Työpisteen ergonomian kannalta tietokonehiiri on aivan yhtä tärkeä kuin toimistotuoli tai työpöytä.
Lue täältä vinkkimme ihanteelliseen työympäristöön

Unimouse - pystyhiiri

Unimouse

Contour Mouse - tietokonehiiri

Contour Mouse

Ole ensimmäisten joukossa jotka saavat uutisemme

Ergonomiaa, tuotteita, vinkkejä ja vihjeitä
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom