Contour mouse

Contour Mouse -sarja

small - medium - large - xlarge - Oikealle kädelle - Vasemmalle kädelle
Contour Mouse

Koska kaikki kädet eivät ole samankokoisia!

Contour Mouse -tuoteperheen ergonomiset hiiret on suunniteltu tukemaan kaikenkokoisia käsiä. Sen ansiosta ote pysyy rentona eikä sormia tarvitse koukistaa liikaa. Contour Mouse -tuoteperhettä on saatavissa useita eri kokoja sekä oikea- että vasenkätisille ja sekä langattomana että langallisena versiona.

Contour Mouse on saatavilla 11 eri vaihtoehtoa:
Langaton ja langallinen malli niin oikealle kuin vasemmalle kädelle.

Kolme yhtä suurta painiketta

Contour Mouse -hiiressä on viisi painiketta, muun muassa kolmas täysikokoinen painike keskellä. Kolme tärkeintä painiketta ovat muodoltaan tavallista pidempiä, jotta voit napsauttaa sormenpään sijaan sormen alaosalla. Sormet lepäävät painikkeiden päällä ja voit napsauttaa suorin sormin ja pienin pehmein liikkein. Peukalo lepää eteenpäin/taaksepäin-painikkeen ja vierityspyörän välissä Contour Mouse -hiiren sivulla.

Teknologia kehittyy, mutta kätemme pysyvät samoina

Contour Mouse tuli markkinoille vuonna 1995. Testasimme yli 120 erilaista prototyyppiä ennen kuin löysimme täydellisen muotoilun juuri sinun käsiäsi varten. Hiiri esiteltiin nimellä Perfit Mouse – lyhenne Perfect Fitistä. Vaikka teknologia kehittyy nopeasti, kätemme pysyvät samoina. Siksi olemmekin säilyttäneet Contour Mouse -hiiren ihanteellisen muotoilun, joka tukee kättä täydellisesti hiiren keskellä sijaitsevan korotuksen ansiosta. Hieman samaan tapaan kuin kengän pohjallinen tukee jalkaa ja jalkapohjaa. Erityisen muotoilunsa ansiosta hiiri auttaa välttämään hiirikäsivaivoja, kuten rannekanavaoireyhtymää ja jännetuppitulehdusta, joita perinteisen hiiren toistuvat liikkeet aiheuttavat. Neljäs Contour Mouse -sukupolvi on nyt saatavilla myös metallinharmaana.

Löydä oikea koko

Kätesi lepää Contour Mouse -hiiren päällä, joten koko kämmenesi on tuettuna. Löydät oikean koon mittaamalla kämmenen pituuden keskisormen päästä ranteen ensimmäiseen viivaan.