unimouse

Unimouse-sarja

unimouse vasemmalle kädelle - Unimouse oikealle kädelle
Unimouse - säädettävä pystyhiiri

Markkinoiden ensimmäinen säädettävä pystyhiiri

Contourin Unimouse-tuoteperhe sisältää uudenaikaisia säädettäviä tietokonehiiriä. Palkitun muotoilunsa ansiosta hiiren kallistuskulmaa ja peukalotukea voidaan säätää nopeasti ja helposti juuri sinulle sopivaksi – juuri silloin, kun sinulle sopii. Hiiren säätäminen päivän aikana vähentää rasitusvaivoja ja auttaa jaksamaan. Työasentojen vaihteleminen on ergonomian ehdoton kulmakivi.

Unimousea on saatavilla neljää eri vaihtoehtoa: langaton ja langallinen malli niin oikealle kuin vasemmalle kädelle.

Täysin säädettävä hiiri

Patentoidun nivellyksensä ansiosta Unimouse-hiiren kallistuskulma on säädettävissä portaattomasti 35–70 asteeseen. Kitkapohjainen lukitusjärjestelmä on helppokäyttöinen ja takaa vakauden kaikissa asennoissa – myös 57 asteessa. Se toimii hieman samaan tapaan kuin auton peruutuspeiliä säädettäessä.

Uudenaikaista käytännöllisyyttä – helppoa asennusta

Unimouse-hiiren kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja miellyttävä vierityspyörä antavat luovuudellesi siivet. Voit esimerkiksi vaihtaa keskipainikkeen oikeaksi napsautukseksi, mikäli se helpottaa työtäsi. Painikkeisiin voi ohjelmoida lähes kaikki toiminnot, eli voit tehdä hiirestä juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Painikkeiden muuttamista varten sinun tarvitsee ainoastaan ladata ajurimme – se käy helposti.

Rentoudu – Unimouse tekee työn puolestasi

Säädettävää peukalotukea voi säätää kaikkiin suuntiin: ulos ja sisään, ylös ja alas sekä eteen ja taakse. Myös hiiren kallistuskulmaa voi säätää ja hiirtä voi kiertää. Tämä vähentää peukalon tyvinivelen kipuja ja muita rasitusvammoja. Voit pitää rennosti kiinni hiirestä, olipa kätesi minkä kokoinen tai muotoinen tahansa.

Red Dot Design -palkinto

Täysin säädettävä Unimouse-pystyhiiri on voittanut arvostetun Red Dot Design -palkinnon. Palkinto on huomionosoitus laadukkaasta, teknisestä ja käytännöllisestä muotoilusta, jota Contourin Unimouse edustaa.

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile Unimousea joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja käsivarsissa ja kämmenissä.
Valitse Unimouse joko langallisena tai langattomana, vasemmalle tai oikealle kädelle.