Videokuvaukset johtivat rannekipuun

Adrian Storey on Cambridgeshiressa toimiva pääkuvaaja, valokuvaaja, kameramies ja leikkaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus työstään. Adrianin kuvaama pitkä dokumenttielokuva Traces of the Soul (ohjaus Martin Cooper) on voittanut useita palkintoja ja muun muassa BBC, The Guardian ja Greenpeace ovat julkaisseet Adrianin töitä.

Adrian Storey

Valokuvaaja, kameramies ja leikkaaja

Uchujin

Uusi näkökulma hiirityöskentelyyn

“Työnkuvaani kuuluu kaikki liikkuvan kuvan luomiseen liittyvät työt. Toisaalta se tarkoittaa tuntikausien editointia tietokoneella, mikä on vuosien varrella johtanut huonon työpisteen takia rannekipuihin”, Adrian Storey kertoo.

Kokeiltuaan monia erilaisia hiiriä avuksi vaivoihin Adrian tutustui Unimouse-hiireen Contour Designin messuesittelyssä Englannissa. “Olin välittömästi vaikuttunut siitä, miten hiiren kallistuskulmaa pystyi säätämään – en ollut nähnyt vastaavaa muissa pystyhiirissä. Unimousen avulla käteni pysyy rentona, mikä lievittää rannekipuja ja hiiren kallistuskulma ei ole niin jyrkkä, että se hidastaisi työntekoa”, hän kertoo.

Voit lukea lisää Unimouse -hiirestä täältä

Aina valmiina

On toki tärkeää, että ergonominen hiiri korjaa asentoa ja auttaa lievittämään rannekipuja ja epämukavuutta, mutta myös muita asioita on otettava huomioon. Adrian kertoo Unimouse-hiiren eduista, jotka eivät välttämättä tulisi heti mieleen.

“Osoitinnopeuden säätömahdollisuus suoraan hiirestä on hyödyksi, sillä näin voin säätää hiiren herkkyyttä nopeasti käyttämääni sovellukseen sopivaksi. Pidän myös siitä, että hiiri on langaton ja toimii ladattavalla akulla, joka ei mene virransäästötilaan käytön aikana.”

Unimouse

" Käytettyäni nyt Unimouse-hiirtä jonkin aikaa, voin todeta, että se on todellakin parantanut rannekipuni kokonaan. Hiiren erinomaiset säätömahdollisuudet ovat olleet suureksi avuksi ja vaihdankin hiiren kallistuskulmaa aina parin viikon välein. "

Ratkaisu vaivoihin

Adrian ei ole tietokonetyöskentelyyn liittyvien vaivojensa kanssa yksin, sillä yhä useammat meistä viettävät enemmän aikaa yksipuolisen toistotyön parissa tietokoneella. Nyt Adrian on kuitenkin löytänyt vaivoihinsa ratkaisun.

“Käytettyäni nyt Unimouse-hiirtä jonkin aikaa, voin todeta, että se on todellakin parantanut rannekipuni kokonaan. Hiiren erinomaiset säätömahdollisuudet ovat olleet suureksi avuksi ja vaihdankin hiiren kallistuskulmaa aina parin viikon välein. Voin suositella sitä kaikille. Totuttele sen käyttöön parin päivän ajan, niin et enää halua palata takaisin vanhaan hiireesi”, Adrian painottaa.

Voit lukea lisää Adrian Storeystä a.k.a. Uchujinista täältä 

Kokeile maksutta 14 päivää

Kokeile Unimousea joka ehkäisee ja vähentää kiputiloja käsivarsissa ja kämmenissä.
Valitse Unimouse joko langallisena tai langattomana, vasemmalle tai oikealle kädelle.

JAA CASE STORY

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email