Painopisteenä ympäristö

Contour Design valmistaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä useita tunteja päivässä monien vuosien ajan. Keskitymme siis varmistamaan, että tuotteistamme ei tule osaa poisheittämisen kulttuuria, joka vaikuttaa kielteisesti ympäristöömme.

Kiertotaloutta suosiva ajattelumalli

Kiertotalousmallissa on kyse kierrätystaloudesta ja pohjimmiltaan materiaalien ja tuotteiden pitämisestä kiertoradalla mahdollisimman arvokkaina mahdollisimman pitkään. Se tarkoittaa resurssien kierrätystä tai jopa parempaa sellaisten tuotteiden korjaamista tai parantamista, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Täältä voit lukea enemmän kiertotalousmallista. Tuotteidemme huollon suhteen olemme tehneet tukipalveluumme yhteydenoton helpoksi varmistaaksemme, että Contour-tuotteesi kestää useita vuosia. Samasta syystä emme valmista uusia malleja joka vuosi, vaan pidämme kiinni niistä tuotteista, joiden on huomattu vastaavan asiakkaidemme tarpeita.

Kierrätyspakkaukset

Olemme päättäneet käyttää samaa kiertotaloutta suosivaa ajattelutapaa myös tuotepakkauksissa. Siksi olemme aloittaneet kierrätyspahvin käytön tuotepakkauksissamme.

Lue lisää kierrätyspakkauksista täältä

Ympäristö ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Noudattamalla YK:n kestävän kehityksen tavoitteita asetamme työmme laajempaan kontekstiin, koska uskomme sillä olevan lopulta suurempi vaikutus.

Tavoite 12: Vastuullinen kulutus ja tuotanto

Contour Design keskittyy ympäristö

Tavoite 12.2:
Contour Design on parhaillaan poistamassa muovin käyttöä pakkauksissamme ja sen sijaan tulemme käyttämään 100 %:sti kierrätettyä pahvia. Näin autamme hallitsemaan planeetan resursseja pitkällä aikavälillä ja kestävällä tavalla.

Contour Design keskittyy ympäristö

Tavoite 12.5:
Tämä aloite auttaa myös vähentämään jätteiden syntymistä ottamalla käyttöön 100-prosenttisesti kierrätetyn pahvin, ja pahvin käyttöikää voidaan pidentää jopa seitsemään käyttökertaan.

Contour Design keskittyy ympäristö

Tavoite 12.6
Selkeän seurannan sekä tavoitteidemme etenemisemme, että prosessiemme raportoinnin avulla pystymme lisäämään avoimuutta ja uskottavuutta sekä alalla että asiakkaidemme keskuudessa. Toivomme, että tämä työnkulku kannustaa muita alan yrityksiä tekemään samoin.