Contour Design SliderMouse being used at the desk

Keskitetyn työskentelyasennon hyödyt

Tiesitkö, että 54 % kaikista toimistotyöntekijöistä kokee lihaskipuja työpäivän aikana?

Keskitetty työskentelyasento vähentää rasituksia merkittävästi

Keskitetyn hiiren, kuten SliderMouse Pro, avulla käyttäjien kädet pysyvät luonnollisessa asennossa vartalon edessä, mikä vähentää merkittävästi kaulan, hartioiden, kyynärpäiden ja ranteiden rasitusta. Kehon liikkeet ovat minimaalisia, mikä ehkäisee kehon jännitystä ja tekee työskentelystä rennompaa. 

SliderMouse is the perfect tool for long days at work

On tärkeää pitää kiinni työskentelyalueen vyöhykkeistä

Kun istut työpöytäsi äärellä, katso ympärillesi. Onko työpöytäsi järjestyksessä vai onko suurin osa tavaroistasi satunnaisesti sijoiteltuna? Eniten käyttämiesi tavaroiden tulisi sijaita ensisijaisella vyöhykkeellä, josta voit yltää niihin ilman, että sinun tarvitsee kurottaa. Tämä ennaltaehkäisee turhaa venytystä ja käsien, käsivarsien ja olkapäiden ylimääräistä rasitusta. Esimerkiksi hiiri, näppäimistö ja muistilehtiö olisi hyvä sijoittaa ensisijaiselle vyöhykkeelle. Kaikki harvemmin käyttämäsi tavarat, kuten puhelin, kahvikuppi jne., menevät toissijaiselle vyöhykkeelle, josta yletyt niihin kurottamalla. Ja viimeiselle eli kolmannelle vyöhykkeelle voi sijoittaa välineet, joita käytät vain pari kertaa päivän aikana. 

6 nopeaa korjausta parempaan työpisteeseen
The three work zones at the office desk

Tiesitkö, että 38 % kaikista sairauslomalle päätyneistä työskentelee tietokoneella

Täydellinen ergonominen yhdistelmä

SliderMouse Pro ja Balance Keyboard BK yhdistäminen on erittäin järkevää, jos etsit parasta mahdollista ergonomista ratkaisua työpöydällesi. Balance Keyboardissa on sisäänrakennettu kallistuskulma, joka ehkäisee jänteiden ja hermojen rasitusta, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin SliderMouse Prolle. 

SliderMouse Pro Slim Dark Grey

Oletko tietoinen mahdollisista ergonomisista parannuksista, joita voit tehdä omalle työpisteellesi? Lue oppaamme optimaalisen asennuksen saavuttamiseksi.

Ergonominen tarkistuslista