Takuukäytäntö

Contour Design seisoo tuotteidemme laadun takana ja tarjoaa kaikille tuotteille kahden (2) vuoden takuun alkuperäisestä ostopäivästä alkaen. Contour Designilta ostetuille kunnostetuille tuotteille myönnetään kuuden (6) kuukauden takuu.

Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Takuun lisäksi sinua koskevat EU:n lainsäädännön mukaiset oikeudet - mukaan lukien kuluttajan oikeuksia koskevan direktiivin mukainen kahden (2) vuoden takuuaika.

1. Ehdot

1.1 Takuun piiriin kuuluvan tuotteen on oltava ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä tai suoraan Contour Designilta.

1.2 Tämä takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa, eikä sitä voi siirtää kenellekään muulle henkilölle. i. Kunnostettujen tuotteiden osalta tästä kohdasta luovutaan, ja niiden takuu lyhenee kuuteen (6) kuukauteen.

1.3 Kuitti tuotteesta on esitettävä pyydettäessä.

1.4. Takuu raukeaa, jos tuotetta vahingoitetaan tahallisesti tai muutoin muutetaan, mukaan lukien tuotteen purkaminen.

1.5 Contour Design pidättää oikeuden hylätä takuuvaatimukset, jos vaikuttaa siltä, että vika on syntynyt väärinkäytön tai muiden kuin tuotantoon liittyvien syiden seurauksena.

2. Kattavuus ja soveltamisala

2.1 Jos tuotteessa havaitaan vika takuuaikana, Contour Design joko korjaa tai vaihtaa tuotteen veloituksetta. Asiakasta pyydetään palauttamaan tuote Contour Designille tarkastusta varten.

2.2 Akulla on kuuden (6) kuukauden takuu.

3. Rajoitukset

3.1 Takuu kattaa ainoastaan valmistus- ja materiaalivirheet eikä se kata vahinkoja, jotka johtuvat sopimattomasta käytöstä, väärinkäytöstä, muutoksista tai kulum

3.2 Contour Designilta ostetuilla kunnostetuilla tuotteilla on kuuden (6) kuukauden takuu.

Jos sinun on käytettävä takuuta, ota yhteyttä Contour Designsin asiakaspalveluun, jossa sinua autetaan tuotteen korjaamisessa tai vaihtamisessa.

Contour Design on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja ottaa takuusitoumuksemme erittäin vakavasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä