Kestävän kehityksen käytännöt

Perustimme vuonna 1995 visiomme kehittää ja jakaa laadukkaita tuotteita, jotka parantavat sosiaalisen kestävyyden avaintekijää - oikeutta turvallisiin ja terveellisiin työoloihin.

Työntekijät kaikkialla maailmassa ovat yhä enemmän riippuvaisia ​​ICT:n saatavuudesta. Tuotteemme on suunniteltu parantamaan tällaisen työn ergonomiaa parhaalla mahdollisella tavalla – joko paikan päällä tai kotoa käsin.

Contour Designilla työskentelemme kaikki yhdessä jatkaaksemme sosiaalisen kestävyyden parantamista turvallisten ja terveellisten työolojen ympärillä innovaation, suunnittelun ja ohjauksen avulla. Lisäksi varmistamme, että jatkamme haitallisten vaikutustemme estämistä tai lieventämistä kaikilla sosiaalisen, ympäristön ja taloudellisen kestävyyden avainalueilla.

Kestävän kehityksen politiikka

Muutoksen tekeminen kestävän kehityksen hyväksi

Yli 15 laadukkaan tuotteen tuotevalikoimamme on kaikki suunniteltu parantamaan työoloja työpaikalla tai työskennellessäsi kotoa tai liikkeellä.

Teemme jatkuvasti tutkimusta ja kehitystä parantaaksemme näitä tuotteidemme ominaisuuksia. Yhteistyössä käyttäjiemme, tutkijoidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa tarjoamme tietoa, opetusohjelmia ja ohjeita työhön liittyvien terveysongelmien käsittelyyn ja tuotteidemme parhaaseen soveltamiseen.

Tuotteemme tehostavat yrityksesi työtä vastuullisen liiketoiminnan parissa – ja parantavat yrityksesi tuottavuutta.

Löydä lisätietoja, opetusohjelmia ja ohjeita tuotteistamme .

Ymmärrämme, että kaikkien yritysten on puututtava ympäristön kestävyyteen myös strategisesti. Suhtaudumme ilmastonmuutokseen ja muovijätteen vähentämiseen ennakoivasti. Voit lukea lisää aloitteistamme tältä sivustolta.

Lue kestävän kehityksen lausuntomme
Making a difference for sustainability

Hallitsee vastuutaan kestävän kehityksen puolesta

Me Contour Designilla uskomme fyysisten planeettavaurioiden ehkäisyyn, joka vaikuttaa työtyytyväisyyteen, ergonomiaan ja siihen, miten osallistumme kestävän kehityksen asialistaan ​​maailmassa. Poikkeuksellinen tuotevalikoimamme tuo asiakkaillemme suoria sosiaalisia ja fyysisiä etuja samalla kun hallitsemme arvoketjumme kestävyysriskejä ja minimoimme negatiiviset vaikutukset koko toimintamme ajan. Me Contour Designilla olemme sitoutuneet antamaan arvokkaan panoksen kiireelliseen kestävän kehityksen asialistaan ​​ja keskitämme ponnistelumme kaikkiin alueisiin pääkonttorin toimitilojen hallinnasta tuotteidemme suunnitteluun ja hankintaan. Pyrimme olemaan alan etulinjassa ennakoiden trendejä ja aiheita asiakkailta sijoittajille ja ylittämällä vähimmäisvaatimusten noudattamisen. Tätä tarkoitusta silmällä pitäen asetamme korkealle tavoitteellemme harjoittaa liiketoimintaamme vastuullisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Lue lisää meneillään olevasta matkastamme vuosittaisesta kestävän kehityksen raportistamme:

Lataa uusin kestävän kehityksen raportti

Ympäristöaloitteet

Ymmärrämme, että tietokonetarvikkeiden laitteistovalmistajana suurin osa hiilipäästöistämme tulee Scope 3:sta, erityisesti tuotannossa käytetyistä materiaaleista. Aloitimme raportointimatkamme vuonna 2021 Footprint Firm -yrityksen ja Global CSR:n avustuksella varmentamiseen ja konsultointiin. Raportointiprosessin kautta teemme yhteistyötä toimittajiemme kanssa kouluttaaksemme heitä uusimmasta kestävän kehityksen tutkimuksesta ja parhaista käytännöistä samalla kun opimme heidän omista vastuullisuussuunnitelmistaan. Vuonna 2023 olemme ottaneet käyttöön raportointiamme uudet viitekehykset osana tulevaa EU:n yhteiskuntavastuudirektiiviä. Tämä tarkoittaa, että jaamme tietoja ja dokumentteja kaikista omistamistamme yhteisöistä sosiaalisten, ympäristöllisten ja taloudellisten vaikutustemme vuoksi. Viimeisimmän tutkimuksemme perusteella olemme aloittaneet prosessin:
- Neitseellisten materiaalien korvaaminen uusiutuvilla materiaaleilla, kuten PCR-muoveilla ja kierrätetyllä alumiinilla.
- Pienentämällä yrityksemme hiilijalanjälkeä arvoketjun hallinnan ja tuotteen elinkaariarvioinnin avulla.
- Kehitämme jatkuvasti pakkausmateriaalejamme ja kierrätettävyyttämme.
- Kehitä laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Jos sinulla on kokemusta haitallisista vaikutuksista, joita olemme aiheuttaneet tai myötävaikuttaneet, tai jos haluat jakaa ideoita riskien ehkäisemiseksi tai vähentämiseksi paremmin, ota meihin yhteyttä osoitteeseen sustainability@contourdesign.com.

Ota meihin yhteyttä