Sustainability due diligence

Vuonna 2021 teimme Tanskan pääkonttorimme ensimmäiset sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen kestävyyden vaikutustenarvioinnit. Havaitsimme, että ne ovat vaarassa vaikuttaa 19:ään 48:sta sosiaalisesta alueesta, 7:lle 20:stä ympäristöalueesta ja kuuteen 16:sta talousalueesta.

Due diligence omassa toiminnassa

Riskiarviointiemme pohjalta kehitimme työntekijöiden eettiset toimintaperiaatteet , jotka auttavat työntekijöitämme selviytymään havaittuista riskeistä. Olemme vähitellen perustamassa kestävän kehityksen due diligence -tutkimusta kaikkiin yhtiömme osiin. Metodologiaan pääset täältä .

Jos mahdollisesti vaikuttanut sidosryhmä, liikesuhde tai muut asiaankuuluvat sidosryhmät ovat kiinnostuneita tutustumaan täydelliseen vaikutusarviointiimme, ota yhteyttä kestävän kehityksen tiimiimme.

Ota meihin yhteyttä
woman smiling at work

Due diligence liikesuhteissa

Odotamme, että kaikki liikesuhteemme täyttävät kansainvälisesti sovitut kestävään kehitykseen kohdistuvien vaikutusten hallinnan vähimmäisstandardit, jotka on määritelty YK:n liiketoimintaa ja ihmisoikeuksia koskevissa periaatteissa (UNGP), sosiaaliselle kestävyydelle ja OECD:n monikansallisia yrityksiä koskeviin ohjeisiin (OECD, 2011). ).

Odotuksemme on kuvattu tarkemmin liikesuhteita koskevissa toimintasäännöissämme.

Jos sinulla on kysyttävää käytännesäännöistämme, voit löytää vastaukset usein kysytyistä kysymyksistämme .

Lue käytännesääntömme yrityksille
blank picture

Jatka lukemista