Lehdistötiedotteet ja muut uutiset

Hanki uusimmat uutiset Contour Designilta

Yli 25 vuoden kokemuksella Contour Design on vakiinnuttanut asemansa markkinajohtajana ergonomisten tietokonelaitteiden tutkimuksessa, kehittämisessä ja suunnittelussa. Tunnettuun tuotevalikoimaamme kuuluvat RollerMouse, Unimouse ja Multimedia Controller, jotka kaikki on suunniteltu mullistamaan tapa, jolla olet vuorovaikutuksessa tietokoneesi kanssa.

Vakaumattoman sitoumuksemme on tarjota toimistotyöntekijöille maailmanlaajuisesti optimoitua ergonomiaa, joka parantaa heidän hyvinvointiaan ja tuottavuuttaan. Peräänantamattomien ponnistelujemme ansiosta olemme antaneet tuhansille henkilöille mahdollisuuden ehkäistä ja lievittää tarpeettomia rasitusvammoja ja taata paremman elämänlaadun tietokoneen ääressä.Me Contour Designilla ymmärrämme, että on tärkeää varustaa sinut oikeilla välineillä, jotta voit ehkäistä toistuvia rasitusvammoja ja muita tietokoneeseen liittyviä vaivoja.

Tuotteemme on kehitetty huolellisesti paitsi lievittämään olemassa olevia kipuja myös ennaltaehkäisemään niitä. Uskomme vakaasti, että yhdistämällä paremmat laitteet, lisääntynyt tietoisuus ja tehokkaat ennaltaehkäisystrategiat voit välttää tietokoneeseen liittyvien vammojen sudenkuopat.