Jälleenmyyjille

Contour Designin tuotteita myydään yksinomaan jälleenmyyjäverkoston välityksellä. Jälleenmyyjämme tarjoavat tietoa ja ohjausta, jotta käyttäjämme saavat mahdollisimman paljon hyötyä tuotteistamme.

Teemme sen jälleenmyyjillemme helpoksi

Tuemme jälleenmyyjiämme ja vauhditamme myyntiä esimerkiksi mainonnan ja viestinnän avulla, osallistumalla messuille ja tapahtumiin sekä pitämällä yhteyttä mielipidejohtajiin, ergonomia-asiantuntijoihin ja muihin merkittäviin ammattilaisiin. Haluamme, että kumppanimme voivat keskittyä myyntiin. Siksi tarjoamme:

– Parhaat ergonomiset vaihtoehdot hiirelle
– Myynnin tukea ja koulutusta
– Markkinointimateriaalia
– Huoltoa ja tukea
– Tietoja ja innostusta
– Takuu- ja palautuspalvelut

Käytä kumppaniportaalia
close up of a note pad, pen, laptop and smartphone on a rust red desk

Tarvitsetko apua myynti- tai markkinointiosastoiltamme?

Contourin jälleenmyyjänä sinulla on käytössäsi laaja valikoima myynti- ja markkinointimateriaaleja, kuten kuvia, tekstejä, ilmoituspohjia ja muita materiaaleja tuotteidemme myymisen ja mainostamisen tueksi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia mediaportaaliimme, lähetä sähköpostia osoitteeseen marketing@contour-design.com.

white blank image

Mikäli olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksi, voit lukea lisää kumppanuusohjelmastamme täältä. Voit myös lähettää meille sähköpostitsetietoa yrityksestäsi ja tuotevalikoimastasi sekä mahdollisia kysymyksiä Contour Designin tuotteisiin liittyen.

Ryhdy jälleenmyyjäksi