Tell us – ideas & grievances

Auta meitä tekemään paremmin

Jos sinulla on kokemusta haitallisista vaikutuksista, joita olemme aiheuttaneet tai myötävaikuttaneet, tai haluatko antaa meille ideoita riskien ehkäisemiseksi tai vähentämiseksi paremmin, ota yhteyttä vastuullisuustiimiin.

Contour Design valmistelee verkkomahdollisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia henkilöille, joihin vaikutus mahdollisesti vaikuttaa, tai muille asiaankuuluville sidosryhmille.

Ota meihin yhteyttä

Valitusmekanismit

Pilvipohjaisen csrCloud-alustan kautta, jossa teemme säännöllisiä operatiivisen tason vaikutusarviointeja, aiomme tarjota tehokkaita valitusmekanismeja.

Täällä rohkaisemme asianomaisia ​​sidosryhmiä tutustumaan vaikutusarvioihimme, esittämään valituksia tai tietoja niistä ja ehdottamaan parannuksia toimiisi haitallisten vaikutusten ehkäisemiseksi tai lieventämiseksi tai itse valitusmekanismiin.

Kaikki viestintä tämän kanavan kautta suunnitellaan dialogia varten, ja Contour Design hoitaa sen.

woman writing on laptop computer

Whistle Blower -mekanismi

Jos todelliset haitalliset vaikutukset ovat vakavia ja antavat aihetta epäillä lain rikkomista ja/tai anonymiteettiä vaaditaan, Contour Design on solminut yhteistyön ulkoisen riippumattoman kumppanin kanssa valitusten vastaanottamiseksi.

Vaikka haluamme aina mieluummin aloittaa vuoropuhelun valituksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja tarjota oikeussuojakeinoja ennen kuin vaikutus muuttuu vakavaksi, tarjoamme pääsyn anonyymeihin ilmoituksiin Whistle Blower -mekanismimme kautta.

Ilmoita ongelmista
blank picture

Jatka lukemista