Contour Design on ergonomisten tietokonehiirten, kuten RollerMousen, Unimousen ja Contour Mousen tutkimuksen, kehityksen ja muotoilun markkinajohtaja. Ja tänä vuonna voimme juhlia 25. vuosipäiväämme.

Keitä me olemme?

Contour Design tarjoaa mullistavia tuotteita, joiden avulla tietokoneita käytetään turvallisesti ilman fyysisen kivun tai loukkaantumisen vaaraa. Yhdistämme ihmisten väliset eroavaisuudet, käyttäytymisen ja tavat laadukkaaseen muotoiluun. Ergonomiaa ei saavuteta yhden ratkaisun tuloksena vaan siten, että laadukkaat ja suorituskykyiset laitteet, vaihtelu, joustavuus ja kunnolliset tavat yhdistetään toisiinsa. Tuotteemme ovat erittäin ergonomisia. Ne kannustavat hakemaan vaihtelua ja parantamaan tapoja.

Toistuvista liikkeistä aiheutuvat vammat, hiirikäsi ja muut hiiren aiheuttamat vammat voidaan välttää oikeilla välineillä, tietoisuudella ja ehkäisemällä vammat ennalta. Contour Designin tuotteita ei ole kehitetty pelkästään lievittämään kipua vaan myös estämään se.

Tuotekehitys

Contour Design Inc.:in perusti Steve Wang vuonna 1995. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa New Hampshiren Windhamissä, missä johdetaan tuotekehitystä ja Pohjois-Amerikan päivittäistä toimintaa.

Contour on ollut markkinoiden johtava toimija jo ensimmäisen ergonomisen hiirensä lanseerauksesta lähtien. Palkittu ergonominen tietokonehiiremme RollerMouse Red on tulosta vuosien määrätietoisesta tutkimuksesta, kehityksestä ja muotoilusta. Olemme vuosien saatossa muuttaneet käsityksen ergonomisista hiiristä. Enää ne eivät ole vain harvojen ja valittujen työvälineitä, vaan kaikkien niiden saatavilla, jotka haluavat ehkäistä tietokoneella työskentelyn aiheuttamia vammoja. Ergonomisen hiiren hankkimisessa ei enää siis ole kysymys vain oireiden lievittämisestä, vaan siitä, että käyttäjät haluavat tehdä töitä tuottavammin ja tehokkaammin. Tämän vuoksi Contour Design on kehittänyt useita ergonomisia hiiriä, jotka sopivat useimpien työpisteiden tarkoituksiin.

Sijaintimme

Contour Design Nordicin pääkonttori sijaitsee Ballerupissa Tanskassa. Contour Design Nordic myy ja markkinoi tuotteitaan Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa ja Ranskassa.