Tietoa Contourista

Keitä me olemme?

Contour Design on markkinajohtaja ergonomisten tietokonelaitteiden tutkimuksessa, kehittämisessä ja suunnittelussa yli 25 vuoden kokemuksella. Ikonisiin tuotteisiimme kuuluvat RollerMouse, Unimouse ja Multimedia Controller.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan toimistotyöntekijöille ympäri maailmaa optimoidun ergonomian. Toimintamme on johtanut siihen, että tuhannet ihmiset ovat estäneet ja helpottaneet tarpeettomia rasitusvammoja. Toimistotyöntekijöiden elämän parantaminen tietokoneen ääressä on päätavoitteemme.

Korvaavat rasitusvammat ja muut tietokoneeseen liittyvät vammat voidaan välttää paremmilla laitteilla, tietoisuuden lisäämisellä ja ennaltaehkäisyllä. Contour Designin tuotteet on kehitetty paitsi lievittämään kipua, myös ehkäisemään sitä.

Osallistamme ihmisten erilaisuuden, käyttäytymisen ja tottumukset ylivoimaiseen suunnitteluun. Ergonomia ei ole yksittäinen ratkaisu, vaan pikemminkin yhdistelmä hyvin suunniteltuja laitteita, joissa keskitytään vaihteluun, joustavuuteen ja hyviin tapoihin.

Tuotteemme tarjoavat mahdollisimman tehokkaan ergonomian ja muotoilun, jotka innostavat käyttäjiään vaihteluun ja terveellisempiin tottumuksiin.

Viimeisin vuosikertomus
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background