Case: RollerMouse on ollut yllättävä yhdistelmä mukavuutta ja tehokkuutta

RollerMouse on ollut yllättävä yhdistelmä mukavuutta ja tehokkuutta

Työskentelen suuren osan päivästä joko etänä tai toimistoympäristössä kannettavan tietokoneen ääressä usean ruudun avulla ja usein tuntikausia liikkumatta paljon. Monipuolisuus, tehokas viestintä ja (tarkka) sitoutumisen nopeus ovat usein ensiarvoisen tärkeitä hänen roolissaan menestymiselle, ja siksi kaikki, mikä voi auttaa näillä alueilla, on korvaamatonta.

Chris Willman
Aluemarkkinoinnin johtaja
RSA

Chris

Mukavuus ja tehokkuus

Keskeinen motivaattori Chrisin työssään käyttämien tekniikoiden ja tuotteiden takana on keskittynyt asioihin, jotka voivat todella optimoida hänen tehokkuuttaan – mutta pysyä mukavana tehdessäsi niin prosessissa – ja juuri tästä syystä hän päätti kokeilla Contouria. RollerMouse .

Chrisillä on myös selkäkipuongelmia, ja hän huomaa, että asiat, kuten huono asento tai epämukava työasema, vain pahentavat tilannetta, joten hän halusi etsiä tapoja vähentää sitä.

RollerMouse Red plus and a Balance Keyoard from Contour Design

"Olin toivonut voivani parantaa ryhtiäni käyttämällä RollerMousea ja auttaa vähentämään selkäkipujani, mutta nyt olen tottunut käyttämään sitä, se on tehnyt minusta paljon nopeamman useiden ohjelmien suorittamisessa ja nopeuttanut työnkulkuani. ."

Uusi tapa tehdä enemmän

”Olen vuosien ajan käyttänyt lukuisia ergonomisen tyylisiä hiiri- ja näppäimistötuotteita, ja vaikka ne voivat olla mahtavia, jatkuva liikkuminen ja asennon säätäminen hiiren käyttöä varten ei luultavasti auta ryhtiäni eikä selkäkipujani. Yritin löytää jotain, joka kannustaisi minua istumaan paremmin työskennellessäni, mutta pääasiassa olin innokas tutkimaan uudempaa teknologiaa antaakseni työni tehokkuutta entisestään."

"Olen käyttänyt näppäinpainalluksia ja pikanäppäimiä vuosia navigoidakseni ohjelmien välillä ja suorittaakseni tehtäviä, mutta rakastan löytää uusia tapoja tehdä entistä enemmän ja uutta tekniikkaa, joka auttaa minua siinä."

The Functionality of the RollerMouse

Työnkulkujen ja tehokkuuden parantaminen

Käytyään Contour RollerMousea parin viikon ajan Chris alkoi hitaasti sopeuttaa tottumuksiaan pois aiemmista kuvioistaan ​​perinteisellä hiirellä ja hän alkoi nähdä merkittäviä etuja RollerMousen käytössä. RollerMousen pikanäppäimien ja joidenkin kehittyneempien toimintojen ja makrojen oppiminen vaati hieman säätöä, mutta osoittautui todella hyödylliseksi Chrisin työnkulkujen ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lue keskitetystä hiirestämme täältä .

blank

Yllättävä yhdistelmä mukavuutta ja tehokkuutta

”Kyllä kesti hetken muuttaa vaistoni perinteisemmästä hiirisuunnittelusta päästäkseni eroon pitkälle juurtuneesta lihasmuistista, mutta kun olen saanut sen hallintaan, hyödyt ovat olleet fantastisia. Toivoin voivani parantaa ryhtiäni käyttämällä RollerMousea ja auttaa vähentämään selkäkipujani, mutta nyt olen tottunut käyttämään sitä, se on tehnyt minusta paljon nopeamman useiden ohjelmien suorittamisessa ja nopeuttanut työnkulkuani. ”.

Kaiken kaikkiaan Chris on sanonut, että RollerMouse on ollut yllättävä yhdistelmä mukavuutta ja tehokkuutta, ja vaikka se oli aluksi hieman skeptinen, se on löytänyt suuren hyödyn ottamalla Contour RollerMouse työskentelyyn.

blank

Tietoja RSA:sta

RSA on yksi suurimmista ja arvostetuimmista brändeistä globaalin turvallisuuden ja identiteetin alalla ja tärkeä osa Dell Technologies -perhettä. RSA Business-Driven Security -ratkaisut on suunniteltu havaitsemaan tehokkaasti kehittyneitä hyökkäyksiä ja vastaamaan niihin; hallita käyttäjien identiteettejä ja pääsyä; ja vähentää liiketoimintariskejä, petoksia ja tietoverkkorikollisuutta.

RSA Protectsilla on yli 30 000 asiakasta, se suojaa yli 50 miljoonaa identiteettiä ja toimii yli 90 % Fortune 500 -sijoituksista. RSA suojaa vuosittain yli 60 miljardin dollarin arvosta tapahtumia ja yli 8 miljardin dollarin mahdolliset petolliset tappiot estetään. joka vuosi.

RSA Logo