Asiakkaiden kokemuksia

Miten valitset sopivan tuotteen? Käyttäjämme kertova omista käyttökokemuksistaan. Miksi he valitsivat ergonomisen hiiren ja mitä apua siitä on ollut.

"RollerMouse on korvannut tavallisen hiireni"

Aluksi Kristian Baycroft ei pitänyt RollerMousesta, mutta opittuaan käyttämään sitä päivittäin, hänen mielipiteensä muuttui. “Sitä on mukava käyttää ja olen juuri korvannut sillä tavallisen hiireni”, hän sanoo.

Lue lisää
"RollerMouse has replaced my regular mouse"

Taistele tenniskyynärpäätä vastaan pystyhiirellä

Jim Chapman on insinööri, joka työskentelee Defence Science and Technology Laboratoryssa (DSTL). Vietettyään pitkiä tuntia tietokoneella työskennellessään, hänelle on kehittynyt tenniskyynärpää, joka voi johtua huonosta käden asennosta ja toistuvista liikkeistä tietokonehiirtä käytettäessä.

Lue lisää
DSTL

Hyviä neuvoja jännetulehdukseen

Työskenneltyään jopa 12 tuntia päivässä tietokoneen äänituotantoalustalla monien vuosien ajan. Mattilla alkoi olla ongelmia käden jänteiden kanssa, mikä vaikeutti hänen työtään. Lue, kuinka Unimouse auttoi huomattavasti hänen taistelussaan kipua vastaan.

Lue lisää
sound advice on tendonitis

Rasitusvammat kuriin Unimousen avulla

Monet työntekijät viettävät päivittäin tuntikausia tietokoneen ääressä. Se voi johtaa käsivarsi- ja rannekipuihin. Lue, miksi arviointipäällikkö Lana Dolan suosittelee Unimouse-hiirtä useimmille asiakkailleen.

Lue lisää
Fight RSI with Unimouse

Jyske Bank sitoutunut torjumaan toistuvaa työtä

”Työntekijät ovat tärkein voimavaramme”, sanoo Sine Askov Møller, joka on Jyske Bankin Team Working Environmentin (tiimityöympäristön) työterveys- ja turvallisuuskonsultti (OHSAS-konsultti). ”Heidän tulisi voida nauttia työstään ilman liiallista fyysistä tai psyykkistä rasitusta”.

Lue lisää
Jyske Bank committed to combating repetitive work

Tetrixillä painetaan työhyvinvointi edellä

Kuukausien ajan Ninni kärsi jatkuvista kivuista kädessään joihin hieronta toi lyhytaikaisen helpotuksen. Kuukauden käytettyään RollerMousea, Ninnin kiputilat olivat kadonneet kokonaan.

Lue lisää
TETRIX impresses with wellbeing at work

Videokuvaukset johtivat rannekipuun

Kuvaajan, leikkaajan ja valokuvaajan työ edellyttää tuntikausien työskentelyä tietokoneella. Jos työpiste ei ole kunnossa, työ voi aiheuttaa rannekipua. Lue, miten säädettävä Unimouse-hiiri on auttanut kipuihin.

Lue lisää
Video shooting Resulted in Wrist Pain

RollerMouse pelastaa Monan työn

Mona Östman työskentelee sisäisessä myynnissä maailman johtavalla PC-valmistajalla, Lenovolla. Tietokoneen ääressä istuessaan hän ei kuitenkaan käytä yhtiön omaan tuotevalikoimaan kuuluvaa tavallista hiirtä.

Lue lisää
RollerMouse saves Mona’s job

Näin David pääsi eroon kivustaan

David Carlsson on teollinen muotoilija ja tekee työkseen etupäässä 3D-visualisointia. Kahden vuoden kuluttua valmistumisestaan hän pystyi tuskin liikuttamaan oikeaa käsivarttaan. Saatuaan vinkin RollerMouse-hiirestä hän kokeili sitä. Siitä lähtien kipu on pysynyt poissa.

Lue lisää
How David got rid of his pain

Säästä aikaa valokuvien muokkaamiseen

Amit on valokuvaaja, joten hän käyttää paljon aikaa kuvien muokkaamiseen asiakkailleen. Lue, miten Amit tiimeineen on lisännyt työtehoaan Multimedia Controller PRO v2:n avulla. Se on helposti ohjelmoitava multimediaohjain, jonka painikkeisiin voit ohjelmoida suosikkitoimintosi. Voit lisäksi luoda makroja, joiden avulla useita näppäinpainalluksia vaatineet toiminnot onnistuvat nyt yhdellä Multimedia Controller painalluksella.

Lue lisää
Saving time in the photo studio